Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    Hello!

    Szeretnék ötleteket kérni nyári munka ügyben. Ugyanis rólam köztudott hogy nem szeretek 40°c-ban dögleni a napon kukoricacímerezés címén. Elsősorban mobiltelefon vagy PC bontó/bolt amire vágynék.
    Jelenleg hobbi/amatőr szinten javítgatok, elsősorban telefonokat (célszerszámok fontosabbja megvan, mint a "pengető" és a torx készlet, ezek nélkül nem lehet dolgozni ugyebár). PC-hez is nagyjából értek, de nem ártana egy frissítés, ugyanis leragadtam az LGA775-nél (Core 2 duo). Annál újabbnak a belében nem turkáltam, bár olyan hatalmas eltérés úgy sincs.

    Ezen kívül gyorsan tanulok. Ez fontos.

    Aztán láttam már egy két telefonboltot, kaptam vissza telómat bolti garanciából, azt hiszem annál én sokkal igényesebben tudok dolgozni. Nem röptetem, cserélem fel a csavarokat, nem adom vissza úgy a telót hogy a kijelző és a plexi közé 6 kg por van beöntve...

    Ha valakinek a nyárra kell a fentieknek megfelelő alkalmazott, akkor állok rendelkezésre. Előreláthatólag jún. 20. az amikortól ráérek. Természetesen végzettség még 0, de mentségemre legyen hogy legalább a Radnótiba járok :DDD

    Ja és ha esetleg fontos, fizetést elfogadok RAM CPU HDD címletben is (természetesen ami a mostani gépembe kell, tehát Xeon 4 magos LGA771, ugyanis erre kéne a pénz).

Új hozzászólás Aktív témák