Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz bitpork #3043 üzenetére

Nézd, nekem nincsen svájci frank hitelem, se forint hitelem, nincsen autóhitelem, semmi olyan ami a pénzt viszi, egyszerűen kevesebb pénzt költök, mint amennyi bejön. Ha éttermet nyitok, akkor legalább még egyszer annyi van a zsebemben, mint amennyi az étteremre kell, mert bármikor jöhet váratlan, és én nem szeretem a meglepetéseket. Ha ennyim nincsen, nem nyitok éttermet.
    Nem is értem az embereket, hogy képesek egy dologban (legyen az lakás, étterem, kocsi) minden pénzüket, minden vagyonukat tartani. Jön egy nem várt dolog, és huss, odavan minden...
    Erre én nem tudom a megoldást, gondolom neked se nyomták oda a pisztolyt, hogy akkor kisbarátom vegyél hitelre autót..... Azt se hiszem, hogy jó irány, ha a 120+160=280-ból 100K az üzemanyag, 65 a törlesztő... Lazán számolva egyik fizu odavan.. Ha ezt neked is nyilvánvaló, és még a 3. hónapban is így csinálod, nem teszel semmit, akkor valahol neked kellene mégis mozdulni, nem?...
    A többit meg már nem is teszem mellé... Volt olyan barátom, aki házat épített, az asszony könyvelt éjjel- nappal, ő vásárba járt ezt azt árulni, mire készen lett a ház, megunták az állandó veszekedést és szétmentek. Az asszony maradt a házban, kifizette a srácot, az az új barátnőjével elvolt, de előre nem jutottak. pedig ketten kerestek 250körül. Szépen kimentek tavasszal Írországba, kutyakozmetikában dolgoznak, teszik el a pénzt és kész. Hazajön 3-4 év múlva és ott a pénz a zsebében. (egyébként hülye lenne hazajönni 3 év meló után már kap segélyt, albérlet és fűtés támogatást, ha gyerek lesz, havi 2080 EUR-t kapnak (mint a másik kint lévő ismerősöm) úgy, hogy a kaja a rezsi olcsóbb, a kocsi filléres tétel, üzemanyag ugyanannyi mint itthon.
    Hozzáteszem, akinek meg lehetősége- tehetsége- szerencséje- ismeretsége van, az meg tud élni idehaza is, vannak azért jól prosperáló vállalkozások, jól menő ruházati üzletek, éttermek. Ha nem is úgy mennek mint 3 éve, de mennek....

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák