Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ML320

    aktív tag

    válasz bullseye #11829 üzenetére

    Ha gépet adok el, akkor komplett megoldásban gondolkodom. Innentől már nem csak termék-termék az összehasonlítás alapja, hanem termék vs termék/szolgáltatás.
    Ha meg ezt viszem tovább, akkor a gond a piacban, azaz a vevőkben van. A vevők meg szeretnek potyázni, és mert ha egy gépért megcsinálok neki adott dolgokat, akkor ő majd hozza, és én meg majd... Aham.. Persze!!!! Én meg majd angyali mosollyal az arcomon kérdem, hogy "tessen mondani, hol is vette a gépet?" Volt arra is példa, hogy a multi azzal a felkiáltással küldte be hozzánk az ügyfelet: "Ezt bármelyik számítástechnikai boltban megcsinálják önnek".
    Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik egy azonnali nagy haszon végett hajlandóak a naív ügyfelet átverni. Elkezdhet a másik oldal ezzel is példálózni. Tiszteletben tartom a véleményüket, maximum nem érdekel. Az éjszakáim olyan szempontból nyugodtak, hogy tiszta a lelkiismeretem, nem teszek keresztbe senkinek, ahol tudok, segítek, és mindig felelősséget vállalok az általam kiszállított cuccért. Az állandó köröm értékeli ezt. Nekik nem vagyok drága...

    Ember tervez, Isten perverz...

Új hozzászólás Aktív témák