- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
Tegnap Budapest, volt 3-4 óra szabadidőm amit órás kirakatok nézelődésével töltöttem.
Váci utca Orex, Longinesből ez tetszett
Jobban bejöttek a Hamiltonok, szépek nagyon, a képeken tetsző rally óra élőben továbbra sem jön be.
Omega szokásos Po-k, aqua terra nem volt
Rolex, kirakatban nem volt sub, bemenni nem akartam, nem voltam úgy öltözve.
A day-date ami még ha dobnák utánam sem kéne katagória, viszont nőiben nagyon tetszik, örülnék, ha tudnék a feleségemnek ilyet venni.
Érdekes, hogy a tegnapi óranézéses nap eredmény, hogy magamnak semmit sem vettem volna meg, de nőiben tucatnyi tetszett.Westend, tutunál kétszer is voltam másfél óra különbséggel, mindkétszer lakat az ajtón, rögtön jövök táblával, talán hasmenéses nap volt.
Kirakat nézés volt.
A ORIENT STAR Seeker GMT, továbbra sem nyerő élőben.
Ez a család szép, dögös, bármilyen színben jó, csak az 5 bar nekem kevés és talán lehetne kicsit vastagabb, de azért vékonyabb csuklósoknak teljesen elfogadható.A nekem legjobban tetsző a kirakatból ez volt, csak a nyitott lyuk ne lenne rajta, de a tok formája, a színe, a mérete, minden nagyon rendben. A bőr szíj kicsit a vitrinvilágításban kiábrándító, nem egy S.S., amúgy is kellene hozzá fémszíj.
A nap nyerője:
Az Orient nőik között is sok szép volt.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest