Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    válasz Misi1979 #37736 üzenetére

    Műanyag szvaccsok azé' egybe vannak ám. ;]

    Viccet félretéve, számomra szimpatikus a srác hozzáállása. Ő hosszú távra szeret órát venni. Pont ezért érzem úgy, hogy ez a "valami" alul teljesít. (Nem vitattam az ízlésését, az egy másik téma, hogy néz ki az óra). Neki az eggyel feljebb lévő katagóriából kellene választania, ahol az innen-onnan összekurkászott, felfújt (ízléses/ízléstelen vegyesen) tokok vannak (Doxa, Marvin, Roamer, esetleg Invicta). Ehhez a modellhez biztos lehetne hasonlót találni, amit kitartó hordás után lehet szervizelni.
    A kulcsszó a szervízelhetőség. Eg kínai vackot is lehetne, ha ez lenne a gyártó és a kereskedő (!!!) célja, de nem ez. Hanem az, hogy vedd meg, hordd egy rövid ideig, és vedd meg az újat. De ő nem ilyet akar, csak mellényúlt. Ha pedig egy életre akarna választani (vagy legalábbis évtizedekre), az már az önálló arculattal, évtizedek óta jelenlévő dizájnnal rendelkező márkák felségterülete (Omega, Breitling, Rolex). Persze ezek drágák, de annál drágábbat nem nagyon tudok elképzelni, hogy megveszel valamit, majd egy idő után egyszerűen kidobod, mert nem tudsz vele mit kezdeni. Ez a 70 e egyébként már egy hasonló tudású Doxa magassága lehet.
    Ha már hordta pár évig, kiderül a hordási nyomokból, mit tud a tok, a szerkezetről is kiderül pár dolog, tehát világosan látszik, mi a továbblépés útja...

    [ Szerkesztve ]

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák