Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin s8

    senior tag

    válasz Dzsana #37089 üzenetére

    Ez nem fair! Mutatsz egy agyonhasznált, szervízeletlen roncsot. Ez nem az Omega hibája, hanem a balkáni kezelésé. Ilyen elhanyagoltság mellett nincs az a szerkezet, ami kibírná.
    Ez egyébként a korona melletti tömítés (ha volt, de gondolom volt) tönkremenetele (valójában a csere hiánya) miatt keletkezhetett.

    Te is tudod, hogy a magyar kultúrálatlanság az órák szervizelésére is "kiterjedt". Megvették a Doxát, Omegát, de még az IWC-t is, és azt gondolták, örök élet plusz egy nap... Akkor vitték el ótáshoz, ha megállt. Az órások nagy része meg kiszolgálta ezt a mentalitást: kis benzint neki (ma WD40), oszt hadd mennyen!
    Ilyen körülmények között számtalan hasonló órát mutathatnál ilyesmi meghibásodással.

    Nehogy magadra vedd az iménti megjegyzést az órásokról, de ismerd el, hogy ez így volt... :)

    Jó órák voltak a Tissot-k (nagyon jó órák!), de az Omega árnyékában fokozatosan egyre lejjebb csúszott a márka presztízse, és ezzel párhuzamosan a cégen belüli minőségi tervezés. Én is mutathatnék Neked Tissot belsőt a 70-es évekből. Gyalázatos. Az Omega soha, még a legsötétebb időkben (70-es, 80-as évek) sem csúszott el ennyire. Még az ETA szerkezeteiket is szépen finiselve építették be.

    [ Szerkesztve ]

    "Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."

Új hozzászólás Aktív témák