Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SSlyTR

    aktív tag

    válasz Veron #3706 üzenetére

    természetesen megnéztem az értékelésüket. Elolvasgattam a visszajelzéseket, volt olyan, hogy törött órát kapott valaki, nem olyan színben, meg volt karcolva, valaki észrevette, hogy hamisítvány stb... Vannak olyan eladók, akik még csak 50 dolgot adtak el, és van 1-2 rossz visszajelzés, de vannak olyanok is akik 5-6ezer eladás után vannak, aminek a nagy része sikeres volt.
    Így képekről nehéz megállapítani, hogy eredeti-e, mert vagy szaloni képeket rakhatnak be, vagy lefényképezhetnek egy eredetit is és a hamisítványt küldik el.
    Honkongi a legtöbb eladó és ezért kezdtem el gyanakodni.
    Ezért ha egy 70ezer forintos órát adnak el 80dollárért akkor elkezdek gyanakodni, ha egy 30ezer forintosat adnak 80 dollárért az nem ennyire gyanús.
    De akik ilyen árakon árulnak, elég jó visszajelzésekkel rendelkeznek (2500 eladás 98%-os jó visszajelzés). De persze van olyan is aki kb 400 terméket eladott és írja, hogy visszaküldhetjük ha nem vagyunk megelégedve (return policy).
    A visszajelzés megy egy olyan dolog, hogy az ír negatív véleményt aki észreveszi a turpisságot, szokták mondani, hogy boldogok a bolondok. Akinek nem is jut eszébe, hogy az hamisítvány lehet az valószínűleg nem is jön rá.
    Igazából azért írtam, mert lehet, hogy van valakinek ilyen tapasztalata.
    Ha valakinek van még valami ötlete, hozzáfűznivalója írjon nyugodtan.

    Valószínűleg megrendelem az órát valaki olyantól aki megbízhatóbb és összehasonlítom egy üzletben vásárolttal.

Új hozzászólás Aktív témák