Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsana

    senior tag

    válasz #35788 üzenetére

    Ezt ennek a Roamernek is énekelhetném, beszoptam vele rendesen! Azzal kaptam, hogy a korona csak egyik irányban állítja a mutatókat, valamint a belső lünetta koronája nem hajtja a tárcsát. Hát ez nem is csoda! Ez egy monoblokkos óra, ami annyit tesz, hogy a tengelyeket a koronánál fogva jó erősen ki kell tépni a werkből.


    Az első meglepetés a felhúzó tengely kitépésekor ért, mert kijött az egész, és nem az 1/3-ánál vált el, ahol kellett volna. Mellesleg azért csak egyik irányba hajtotta a mutatókat, mert a másik irányban csak tekeredett lefelé a korona:

    Csak a koronás résznek kellett volna kijönnie:

    Aztán jött a következőmeglepetés, és utána a basszanázás. A belső lünetta koronája, ahogy sejtette is a kedves felhasználó, nem gyári, hanem egy pormentes korona volt rádugva a tokcsőre, mert az szépen rászorult, és csak ott forgatni lehetett magában, ne csoda, hogy nem hajtott semmit. :F Mögötte pedig a tokcsőben ott figyel egy elrohadt, rozsdás tengelyvég!
    Holy crap:


    Hát, hogy ezt hogyan fogom onnan kiénekelni? Ráadásul gondolom beázhatott az egész, mert a szerkezet nem is moccan meg a tokban, bele lehet rohadva, és kintről semmilyen fogás sincs rajta, hogy rá lehetne segíteni. Ez sucks, derékba kaptam a lóf@szt! :Y

    [ Szerkesztve ]

    http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

Új hozzászólás Aktív témák