Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Veron

    őstag

    válasz Alvin66 #3318 üzenetére

    Igen ezt embere válogatja. Abban igazad van, hogy manapság minden elektronikus kütyü -márpedig egyre többet hordunk manapság. Nekem is ott a telefonon pl. de néha sokkal egyszerűbb lenne csak rápillantani a karomra.
    A másik dolog, meg az órának nem az idő mutatása a funkciója. Egyrészről dísz, másrészről lehet státuszszimbólum és életérzés is. Mindenki eldöntheti neki mire kell. Sokat én sem szeretnék kiadni egy óráért, mondjuk szívinfarktust kapnék ha a zsír új millás Tag Heuer megkarcolódna. Van egy családi Breitling itthon, de azt tényleg nem hordom, egyszerűen nem merem. Pedig az aztán óra, a szó összes pozitív értelmében.
    Nekem is imponál, hogy fogaskerekek mozognak a Seikoban, nem pedig holmi kristályokkal van tele, de sajnos mérlegelni kell, hogy melyikben értem jól magam. A Skagenek kicsik, laposak és ezért tetszettek meg.
    Ettől függetlenül egy Seikot is meg fogok nézni, olyannyira, hogy találtam itthon egy egész régi kiadású Seiko 5-t. Gondolom a méretei nem nagyon változtak az idők folyamán, főleg a számlap lett más. Felpróbálva még éppen jó, ennél nagyobbat semmiképp nem tudok elképzelni a csuklólom. Ha 1-2 mm-rel vékonyabb lenne, akkor nem lenen miről beszélni. De ez megint egyéni preferencia kérdése.

    "Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

Új hozzászólás Aktív témák