- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
válasz v-paci #22500 üzenetére
Szép! Különösen így kék mutatókkal.. nehéz döntés, könnyű ezt mondani, tudom, de szerintem ne köss kompromisszumot, elvégre hordani fogod és lehet minden alkalommal az jut majd az eszedbe a Jazzmasterről, hogy miért nem a Spiritet vetted..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
macikos
addikt
Nem akarok flamelni, de megértem ezt a Rajnamik gyereket. Tényleg nevetséges, hogy 2012 van, a hűtőszekrény képernyőjéről lehet internetezni, a mosógép elindítható a mobilunkkal, erre mindenki mechanikus órát hord, csak azért, mert szép, a funkcionalitást lesz*rja mindenki. Oké, legyenek Submarinerek, meg a többi szépség, nekem is tetszenek, de azért lehetne már bőven előrelépni a digitális órák terén...
Ilyennek kellene lennie a digitális órák nagy részének: [link]
Ez kellene hogy legyen a minimum, a technológiát illetően, nem pedig a 30 évvel ezelőtti átlag kvarckijelzők, stopperrel meg ébresztővel aztán kész.[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz macikos #22503 üzenetére
Nem flamelsz, én is megértem az indokait, a tiedét is, te kultúráltan tálaltad, ő meg csak provokálni jött vissza, mint egy lemming.
Igen, lassan az órák létjogosultsága is durván kérdőjeles lesz, mindannyiunk hordunk mobilt, sokan rutinból érte nyúlnak inkább megnézni az időt. Modern korok zsebórája
Szóval ha funkcionalitást keresünk, fölösleges is az óra, mobil úgyis majdnem mindig van nálunk (sajnos).Sokan, pl én is, a szépségükért hordjuk őket. Nekem tetszik az, hogy a kezemen egy meglehetősen komplex, áram nélküli szerkezet működik értem, hogy mindig tudjam a "pontos" időt. Plusz amikor felhúzós órát hordok egy ideig, nem nyűg számomra reggelente felhúzni, napi rutinként élem át, sőt, mondhatni élvezem, mint egy nagyranőtt gyermek
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Ribi
nagyúr
válasz macikos #22503 üzenetére
Én el tundék képzelni egy olyan órát ami külsőre normálisan néz ki. Nem úgy mint ez a Suunto, hogy 10 centis pereme van.(de ez csak az én gondom). Telefont is mindig tölteni kell, órát mondjuk hetente kellene az is bőven beleférne, de legyen olyan kijelzője, amin már nem látszanak a pixelek és olyan kinézetet tolok rá amilyen épp tetszik. Mondjuk ilyet kihoznak, viszonylag kevés féle óra kellene. Nem kellene 4-5 félét venni, mert ez vagy az tetszik. Bár lehet pont ezt direkt nem is csinálják, mert agyonvágná az egész óra ipart.
-
anri-ur
tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a creationwatches oldaláról? Arra lennék kíváncsi, hogy ér e meglepetés a free shipping dologgal kapcsolatban? Orange monster lenne az áldozat!
[ Szerkesztve ]
-
-
nostromo73
tag
válasz nostromo73 #22512 üzenetére
-
SyntaxeError
tag
Nagyon szépek ezek a Hydro Conquestek, de én maradnék az Oysterquartznál
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
pohár
félisten
válasz nostromo73 #22513 üzenetére
ez csinos, de valami rohadt nagy
mekkora ez? 42-es?GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Angelo69
senior tag
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
v-paci
aktív tag
Én is az ára miatt írtam, hogy nincs mitől tartaniuk egyelőre. Az ötlet érdekes, a forma is adott és viszonylag korrektül meg is valósították, a technika ami a házban van az meg szinte filléres. Majd ha 200 € lesz az áruk, na akkor kell elkezdeni aggódni.
Bár ha jobban belegondolok a luxusóra gyártóknak akkor sem lesz miért aggódni.
[ Szerkesztve ]
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
t-bali3
senior tag
Már nem emlékszem mennyibe kerül, csak azt tudom a boltban sokalltam az árát. A Conquest családból a kerámia lünettásak tetszenek, azok már mondjuk automaták. Hihetetlen hogy felment az áruk, amikor kinéztem a kedvencem 460 e Ft volt, mostanában már 660 környékén láttam...
-
v-paci
aktív tag
-
nostromo73
tag
válasz SyntaxeError #22514 üzenetére
"Nagyon szépek ezek a Hydro Conquestek, de én maradnék az Oysterquartznál"
én is inkább, a Rolex-nél maradnék
(de sajnos nekem nincs ilyen)úgy tudom hogy a quartz szerkezetek között, a mai napig is etalon!
-
nostromo73
tag
válasz nostromo73 #22525 üzenetére
egyébként, automatám volt ebből, de eladtam.....azóta bánom is.
-
dilipok
veterán
szeretem olvasgatni a topicot, erdekes dolgokat latok/olvasok, de a szerkesztes gombot tanuljatok mar meg hasznalni, mert gyotrelem neha atlatlni a hsz-ek tomkeleget... elottem is 4 hsz 6 perc alat...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
t-bali3
senior tag
válasz nostromo73 #22526 üzenetére
Ha kellett a pénz érthető, ha nem akkor tényleg h*lyeséget csináltál!
-
SyntaxeError
tag
válasz nostromo73 #22525 üzenetére
Nem tudom ki hogy van vele, de én soha nem vennék új órát. A kezedbe sem veszed és bux 20 30 %-ot.
Mondjuk én új autót se vennék, de ez már más téma.▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
dilipok
veterán
válasz SyntaxeError #22529 üzenetére
en hasonloan vagyok ezzel, csak en hasznaltat nem vennek semmibol, sem orabol, sem autobol, sem semmibol
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Angelo69
senior tag
És hol lehet itt Hamilton-t vásárolni?
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
seiko
senior tag
válasz SyntaxeError #22514 üzenetére
-
Empsepo
senior tag
válasz nostromo73 #22513 üzenetére
Innye, de csecse ez a Mido!
Brutálisan jól néz ki. -
ans
aktív tag
válasz nostromo73 #22526 üzenetére
Már el is adtad a Commandert? Miért, ha nem vagyok indiszkrét?
-
nostromo73
tag
hirtelen kellet a pénz...de szerencsére órára is marad, csak még elválik hogy meddig nyújtózkodhatok
most nézegetem a nekem tetsző típusokat, pár hónapon belül úgyis vásárlás lesz ebből mert nem bírom óra nélkül sokáig.
addig még egy párszor biztos hogy fogom kérni a véleményeteket, egy-egy óra kapcsán
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #22544 üzenetére
Sosem vegyél új órát, ha nem vagy biztos abban, hogy meg is tudod tartani, mert akkorákat bukhatsz vele, mint a Mido-val! :-(
-
Miamiquake
aktív tag
"Sosem vegyél új órát!" és innen én nem is olvastam tovább, ennyi. Tökéletesen egyetértek.
Értelmét nem látom hogy vadi új órát vegyen valaki, amikor nem egy olyan kereskedő van aki garantáltan eredeti hajszálkarc mentes tökéletes full dobozos órát tud beszerezni a listaár alatt 20 30 vagy 40 %-al.
És most nem Tissot és Certinakra gondolok, hanem AP Breitling Chopard Rolex Tudor és társaira.
Indok szokott lenni hogy "De az új még nem volt más kezén".
Na már most az összes komoly szerkezetes órát igen sokáig tesztelik (nyomáspróba, kilengés stb) és eleve kézzel szerelik össze. Nagyságrendileg 5x tisztítják meg mire belekerül a dobozba és 8 10 Órásmester kezét érinti. + a boltban előttünk ki tudja hányan próbálják fel...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
törölt tag
válasz Miamiquake #22547 üzenetére
akkor tudnál példát mondani? (rolex daytona )
-
Miamiquake
aktív tag
válasz #24334592 #22549 üzenetére
Persze, írok pár vaterás felhasználót akitől kb bármi beszerezhető, általában garanciával, biztosan eredeti tisztázott papírokkal adásvételivel:
A teljesség igénye nélkül. De itt fórumtársak is lehet hogy tudnak drágább órák beszerzésében segíteni, csak tudni kéne mi a reális igény.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest