Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • young78

    tag

    válasz Mariner #17070 üzenetére

    Én nem nagyon szoktam rosszmájúskodni a topikon, többnyire akkor írok, amikor segítséget kér valaki, vagy olyan kérdés van, amire tudok válaszolni. Mivel a családom élete mostmár 110 éve az órák körül forog, némi rálátásom van a témára. Érdeklődéssel olvasom a napról napra megjelenő érdekes sztorikat a bizományi hiénáktól kezdve az antik doxákig, és valahogy úgy érzem, egy másik világban élek.
    Apu is újítgat fel régi doxákat (nekem is van egy amit felújított) ha van valóban jó minőségű szép óra, azt el is szokta tudni adni, de a Mosanke által leírt esetet a legenda kategóriába sorolnám, sajnálom. Az általa 8.000 -ért megvett Marvin minden csak nem ritkaság és minden csak nem több 50-70-100e ft-os érték. vagy nagyon ügyes a vidéki órás vagy nagyon nem ír valaki igazat.

    Pár hete egy barátom megkért, hogy a nagypapájától örökölt 40-50 éves Ruhla csodáját újítsuk fel: Azzal kezdte apu, hogy a rá költött összeget a felújítás után SEM fogja érni az óra. Ez az általános, a többi a mese és a csoda kategória.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák