- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
A regiswift.hu fórumából:
"Váltóról leszeded a km óra bowdent. Van benne egy biztosító cucc az ki kell húzni utána lejön, de meg fogod találni. Majd leszeded a műszerfal alatt lévő műanyagot amivel nyitod a motorháztetőt. Aztán leszeded a műszerfal körül a fekete cuccot, majd leszeded a kormánynál a műanyagot, amiben az elakadásjelző van. Utána a kormány oszlopon találsz két csavart. 17es asszem. Azt teljesen kitekered. Ezáltal le tudod engedni a kormányt, így lejön a műszerfal körül a fekete műanyag. A végén kitekered a műszerfal négy csavarját és ha ketten szerelnétek, akkor az egyik tolja a motortérből a km óra bowdent te pedig a felső részét kezded el húzni, így ki tudod buktatni a helyéről. Ha ez megvan van lehúzod a három csatit + km óra spirált és kezedben tartod a kincset. Megkeresed melyik a rossz elfordítod és belerakod az új pici izzót. Tömören ennyi. Ahogy számoltam kb. 16 db csavar tartja csupán. Ezután ugyanezt megcsinálod visszafelé és visszakerül a helyére. Sok sikert."
Nekem is kiment, ma este csinálja a szerelő, holnap megírom, mi lett a vége.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Alul jobban megy?
Csendesebb?A többi dologban hogy vagy megelégedve, a Szuzihoz képest, az autóval?
A.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #4554 üzenetére
Őszintén be kell vallanom, hogy így három nap elég intenzív használat után gondolkodás nélkül lecserélném Szuzit a kis Mazdára. Tényleg sokkal jobb a motorja, nem kell állandóan váltogatni, mert hármasból elintéz mindent. Nem is kell szétpörgetni, mint a Swiftet. Egészen furcsa volt (és jó is persze), hogy ha háromezres fordulat környékén adtam egy gázfröccsöt, akkor éreztem a hátamban az ülést.
A beltér minőségérzete is sokkal jobb, Szuziba visszaülve olyan fapadosnak tűnt a hangulat. Ráadásul Szuzi így ötvenezer km után már csörög-zörög műanyagilag, ami nagyon idegesítő.
Szóval mindösszesen majd minden pontján jobb a Mazda. Sajnos
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ez a kategória töretlenül fejlődik méretben, felszereltségben, kényelemben. A szuzka a maga idejében az egyik legjobb, ha nem a legjobb, ár-érték arányú model volt. Nekünk idén azért esett rá a választás, mert a csomagtartót kivéve szinte nem volt olyan (álltalunk fontosnak tartott) paraméter amiben ne előzte volna meg a többi hasonló méretű autót.
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
süti5
őstag
Hát, megnéztem az adatait, sokkal rosszabban gyorsul, mint a swifted.... pláne mint a sportom:-)
Apropó, hétvégén szólni akartam, de most már megvárom a jó időt, kerék vissza nyárira és repülhetsz vele egy kört ha szeretnél:-)
Egyébként én szeretem az olyan autót, amelyik akkor megy nagyon, mikor pörgetem, meg van az a feelingje. Mondjuk a sport amúgy is elintéz sok mindent alacsony fordulatszámon is, ott is van nyomatéka.
Én eddig abszolút nem csalódtam benne, a futóműjét nagyon nagyon szeretem, iszonyat stabil és a motorja......[ Szerkesztve ]
-
divot
veterán
Ezt nem igazán értem, mert a Swiftre 12,5, a Mazdára 12,9 van megadva, na most ez tulajdonképpen nem különbség.
De, és ez a legfontosabb: a Mazdát nem kell váltogatni, ott is húz, ahol Szuzi simán lefullad. De nem ragozom, ki kell próbálni, és kiderül minden.
Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Szuzit, ezért is volt az első narancs a miénk az országban.
De ez a Mazda más világ. Sokkal jobb autó. Sajnos.
-
-
divot
veterán
-
divot
veterán
A Sport gyönyörű, és már így papíron is istencsászár a motorja, de kettővel kevesebb az ajtaja, mint amennyi nekünk kellene.
A tesztet köszönöm előre is, egyébként szerda reggel viszem vissza a Mazdát, ha esetleg addig van időd, meg épp nekem is, szívesen állok rendelkezésre, mert élőben jobban kiderül, hogy miről próbálok itt nyökögni.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Hali!
Mennyivel ehet többet az 1.3 (68LE) mint az 1.0 (54LE) suzuki?
GL felszereltségeben vacilálok 5ajtósban vagy Sedanba... a 3ajtós GLS már drága -
Grillo
őstag
Hát, szerintem nem nagy a különbség. Nekem az 1,6-os eszik most télen átlag 7-et, de nyomom is neki. 1,3-assal kijössz szerintem 6 körül, 1-essel meg még kevesebb, de azt mégjobban pörgetni kell, ha haladni akarsz. Szerintem maradj az 1,3-nál.
Nekem Sedan van, mielőtt vettem, megkérdeztem pár embert, azt mondták, hogy csendesebb, mint az 5-ajtós. Nemtom, de minden esetre jóval több cucc belefér.Mi készült el?
-
Olcsi
senior tag
Ma jól teljesített a kis szuzi drága. Autósüldözében főszerepet játszott...
-
as_Rock
őstag
Splash...hááát, nem egy nagy pukk
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Komoly konkurencia...
Saját maguknak!Hasonló felszereltség + 2 légzsák, és mp3-as fejegység 200-al olcsóbb mint swiftben.
Külsőre talán nem olyan eltalált. Helykinálat hasonló.Fene tudja...
-
Olcsi
senior tag
Valaki innen 3-ra jön a Campona-hoz?
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Nyári gumit tervezek vásárolni az ignisemre,erre kérném a segítségeteket: kétféle Abroncsméretet találtam ami jó lehet rá, melyiket ajánljátok?? 165 / 70 R14 vagy a - 175 / 65 R14 méretűt, melyikkel stabilebb az autó??köszönöm
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Jelenleg 165/70 R14-es van rajta, felnit is tervezek hozzá nem csak gumit! Köszönöm a linket!
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
RpPRO
őstag
Nah, ujabban sokat megyek hosszabb tavon a lassan 14 eves 1.3-as swiftemmel. 5.1 korul eszik, ez normalis?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Slax
senior tag
Apám sedanja csak pár évvel fiatalabb, de van pofája ugyanezt csinálni. Ősöm egész jól szórakozik, mikor havonta egyszer megy tankolni csurig, mindenki más meg leesett állal nézi, mit csinál (errefelé általános a 10 litert tankolok stílus, aki 20-at, vagy tele tankol, azt már megnézik). Az Ignisem kissé nagyobb torkú (olyan 1.5-5 literrel kedvemtől, úttól függően ).
''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
SzalaiG
addikt
Mennyit érhet a 6éves 1.3as, 5ajtós, metálzöld, Swiftem? Futott 64ekm.
-
divot
veterán
Na emberek, hőn szeretett Swiftemet a mai napon lecseréltem.
Egy Swiftre.
1.5 GS, már nagyon várom, hogy kipróbáljam, mennyivel megy jobban.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Ekkora tömegnél +10 ló sokat számíthat. Bár mondják, hogy a jobban menést meg kell tankolás oldalon fizetni.
Végleges a döntés? Vagy próba?
-
divot
veterán
válasz Latissimus Dorsi #4599 üzenetére
Már aláírtam a szerződést: legkésőbb két hét múlva megtörténik a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest