- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz T. Almeida #2950 üzenetére
Köszönöm.
''elnyűhetetlen verdák.''
Ez volt a cél. Olcsó, megbízható és tartós kocsi. Csak közlekedési eszköznek. Semmi extra meg felvágás meg ilyenek. Csak eszköz nem presztizs.
[Szerkesztve] -
Snoop-y
veterán
Ki tud infót arról mikor jelenik meg az 1,6 GTI ? Már tavaly október - novemberre ígérték
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
válasz SzalaiG #2954 üzenetére
Kíváncsi vagyok árban hová pozícionálják és a végleges verzióban mik lesznek.
Autókiállításon már volt két verzióhoz szerencsém nagyon bíztató mindkettő bár a fullos modell sztem nem Mo-i pénztárcának kedvez majd.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
ett
aktív tag
válasz Robi_73 #2966 üzenetére
Ezt miből gondolod? Most is 3-at gyártanak egyszerre. Ignis (subaru justy g3x), swift, sx4(fiat sedici). Továbbá az a terv, hogy minden évben egy új típust akarnak bevezetni. Bár ez még odébb van.
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
karib
addikt
Lehet azért felnit vadászni - bár tény, hogy ritka.
Bontókat végig kell telefonálni, illetve apróhirdetéseket nézni. Én anno elég könnyen találtam 4 db gyári alufelnit gumival együtt, elfogadható áron. Érdemes ezeket is megnézni - sokan cserélnek nagyobb alukerékre, így a levetett gyárik néha jó áron megfoghatók.Department of Redundancy Department
-
RAM
őstag
Tudtok vmi jó olcsó bontót?
Csak tisztán
-
karib
addikt
-
SzalaiG
addikt
2001es Swiftre keresek 4db lemezfelnit reális áron.
-
SzalaiG
addikt
Up!
Még mindig nincs felnim... -
karib
addikt
válasz SzalaiG #2991 üzenetére
Én a '93-as, 1,3-as Swifttel Budapesten, haladósan mindig kb. 430 km-t tudtam elmenni egy tankkal, tehát kb. 7,4 volt a fogyasztás. Kicsit sok, de ez van. Érdekes módon autópályán 140-150 tempóval dettó ugyanennyi jött ki Országúton kevesebb, de ott nagyon keveset jártam, ezért adatot nem tudok. Klíma nem volt az autóban, csak az én nehéz jobb lábam
Department of Redundancy Department
-
SzalaiG
addikt
3. napja vagyok boldog tulajdonosa egy 1.0GL piros Swiftnek. Qrvajó érzés, h a forgalmiban, mint tulajdonos vagyok megjelölve.
Pár észrevétel:
- zörög a kesztyűtartónál valami;
- 5eFtból nincs félig a tank;
- gyenge a futómű;
- hiányzik a távírányítós központizár és a fordulatszámmérő, amit a céges autón megszoktam.
Egyébként jól megy és teljesen egyben van.
5vés és 38120km van benne. -
SzalaiG
addikt
Ma kaptam négy új cipőt.
Megvolt a szervíz is. Motorolaj-csere, olaj-, légszűrő, gyertya csere. A váltóolaj a jövőhéten fizu után.
+ Teletankoltam és kapott egy flakon injektor tisztítót. -
tildy
nagyúr
válasz SzalaiG #2996 üzenetére
Az tökjó ár érte. Én meg azt hiszem áttérek majd az ignis levegőszűrőjére, kompatibilis elvileg az enyémmel, viszont csak 3ad annyiba kerül.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
karib
addikt
válasz SzalaiG #2998 üzenetére
Igen, sokszor csak a doboz más.
Ma már az autók több mint fele beszállítóktól jön, sőt a tervezést is sokszor nem a gyárban végzik. Kipufogó, műszerfal, rádiók, kerekek, lámpák, ülések s még sok minden más ''kintről'' jön. A gyárak szinte már csak terveznek, összeszerelnek és eladnak.
Gondolom szerződések szabályozzák, hogy miként és mennyi idő után adhat el a beszállító saját néven alkatrészt.Department of Redundancy Department
-
Omni
aktív tag
Sziasztok.
Megkaptuk az új autónkat (Sx4), már 96 kilóméter van benne Minden szép, és jó.
Ahogy látom a listaára is emlkedett 150-ezerrel, hála a kormányunk munkájának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest