- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
válasz SzalaiG #2645 üzenetére
Itt.
Az autó most egy éves (Bodlog szülinapot Szuzi ), és 18ezer km van benne. Részetes egy éves beszámolót viszont csak jövő héten írok, mert végre elért hozzám is a visszahívás, és rendberakják a kuplungot, bár engem már egyáltalán nem zavar, hogy magasan fog, mivel tökéletesen megszoktam.
Szóval jövő héten leírom a tapasztalatokat az új kuplunggal. -
tildy
nagyúr
válasz SzalaiG #2645 üzenetére
Itt. (megitn nevettem egy nagyot kicker beírásán.)
Egyébként kedvenc motorunk (suzuki gs 500) (na jó az enyém az mondjuk yamaha ybr 125 ) , szal egy rozsdabánya... Teljesen elszörnyűlödtem ezen a cikken: [link]
És pár kép...
Durva.. Kár érte...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
karyo
senior tag
általában szok szidják a Suzuki-t akik még csak nem is ültek benne, pláne nem vezették. Miért is szar? Elvisz A pontból B ponba? Igen. Luxusautó? NEM. Akkor meg mit akarsz pontosan te a suzukitól? A funkcióját tökéletesen betölti, megbízható, igen így van, és olcsó. Ha ennél többre vágysz, akkor ez valóban nem e Te autód, de akkor sem kell szidni, mert sokaknak ez a maximum, ami elérhető.
Enjoy the silence.
-
Pist@bácsi
őstag
És az Accent meg azért jó mert majdnem Japán, de jobb mert mégsem az
-
tildy
nagyúr
De az olcsó lenne, ha nem lenne olyan árban más alternatíva is. Tudomásom szerint a full fapad 5 ajtós swift SWIFT 1.3 GC 5 ajtós 2.3 millió. Egy full fapad 5 ajtós accent pl. 2.5 , de az mind csomagtérben mind úgy egyébként is nagyobb. Szal ha már így vesszük, akkor nem, nem olcsó.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Pist@bácsi
őstag
jó de mindegyiknél van egy mégnagyobb.....
valahol egy ponton az igények és a méret találkoznak
nálad az Accentben
azért Suzuki több fut...... -
karyo
senior tag
Akkor legyünk már pontosak, egy 1.3 GC 5 ajtós 2,250M, azaz a suzukinak van min 250E előnye, ami azért elég nagy. A megbízhatóság és a törésteszt is a suzuki mellett szól,
az alkatrészárakról meg hadd ne szóljak, mert abban aztán tényleg verehetetlen a swift.
Gondold át még1X, amit leírtál...Enjoy the silence.
-
tildy
nagyúr
Csak látszólag. Belülről olyan érzése van az embernek, mintha börtönben lenne. De ezt már kitárgyaltuk úgy emlékszem...
Karyo akkor legyünk már pontosak, imént néztem a suzuki weboldalát, 2 290 000, az accent pedig 2 520 000.
Megbízhatóság, törésteszt? nézd már meg a külföldi listákat. 4 csillagos mindkettő. Megbízhatóságban pedig a hyundai az első 8ban van, valahol nem sokkal a mazda után.
-
karyo
senior tag
Börtönben? Tildy, te hány cm magas is vagy? mert én mondjuk nem számítok túl magasnak a magam kis 178cm-es méretemmel, de azt hiszem képviselem az európai átlagot, és elöl kifejezetten sok hely van, de hátul sem fogok harakirit elkövetni, ha esetleg hosszabb utra indulunk a swift-el.
ár:
én konkrétan egy márkakereskedőt néztem meg, és ott ennyi.
check this out:
http://www.suzukisolymar.hu/swift.htmlEnjoy the silence.
-
törölt tag
komolyan nem értem mi bajod a Szuzival. 1.3as motorhoz képest meglepően jól megy, elől teljesen korrekt helykínálat, (megbolondulok ha azt mondod a ti 3ajtós Acentetekbe hátul több hely van, szvsz kevesebb de mind1, mindenesetre beszállni 10szer rosszabb ezt boritékolom), elől szerintem mindkettőben kb ugyanannyi hely van. Jó csomagtartója kisebb, tény. Viszont cserébe megbízhatóbb, és olcsóbb. ???? börtön? ugyanmár, attól hogy te így érzed, nem lehet te vagy a kivétel?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megbízhatóság totalcar népítélet alapján:
[link]
For 2002 models, the average was 18 problems per 100 vehicles, vs. 21 in 2001.
Brand
Problems per
100 vehicles
Toyota 10
Honda 11
Hyundai 11
Subaru 13
Nissan 15
BMW 20
Chrysler 20
Mazda 20
Volkswagen 20
General Motors 21
Mercedes-Benz 22
Ford Motor 23
180centi magas vagyok.
Pumpi, sorry nekem már 5 ajtós ponym van De egyébkétn ja , beszállni nehezebb a 3 ajtósba, de nem az én autóm Egyébként meg nagyobb hely van benne hátul.
Mutassatok már egy statisztikát, hogy tényleg megbízhatóbb. Annyira kiváncsi vagyok rá Mutassatok mrá rá, hán yhyundait hívtak eddig vissza, és hány új swiftet. Thx.
-
tildy
nagyúr
a totalcaros tavalyi
Pumpi: Ha gondolod, május 20 könyékén letesztelheted, tényleg nagyobb e a hely. De ha mégsem akarod, nem tudom hány centi vagy, én 180, told a suziban koppra hátra az ülést, nyújtsd ki fullra a lábad, és ha a talpadtól még van 3-5 centi távolság, akkor elhiszem, hogy egyforma nagy elöl is .
-
tildy
nagyúr
Megbízhatóságra gondoltam.Mindegy. KEresek tavalyi listát is,de eddig egyikőtök sem tudta bizonyítani, hogy az új swift megbízhatóbb lenne egy cirka 3-4 éves konstrukciónál.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
parandroid
félisten
Mivel az új Suzuki még nincs 3 éves, abszurdum, amit kérsz. A régi Swift viszont a kor egyik legmegbízhatóbb autója. Gondolom valamit csak átmentettek belőle.
Tildy, ideje lenne nem zsigerből, de mások véleményét, érzéseit tiszteletben tartva nyilatkozni a Swiftről. Vannak olyanok, akik nem bíznak meg egy 1 éves használt autóban, és inkább vesznek egy kicsi Swiftet. Két embernek, gyerek nélkül, vagy egy gyerekkel egy új kisautó egészen jó alternatíva lehet - igen, akár 2,5-3 millió forintért is.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
tildy
nagyúr
válasz #16741888 #2689 üzenetére
Anyósülésen?
---------------------------------------------
PEterket: én csak azt mondom, annyi pénzért van jobb/nagyobb alternatíva is. Nemcsak használtban
Tök fura, a régi swfittel semmi bajom (oké törik, azt mondják, de más bajom nicns vele.. .Sőőőt még ajánloták, is , hogy oylanon tanuljak!)
----------------------
Gab.68: divot annak idején mesélt a ''gyerekbetegségekről'', olyanokról, amik nála is jelentkeztek. Utánanézhetek, de nem voltak szívderítőek számomra.
pl. ''A fékek reggel rettenetesen nyikorognak, aztán bemelegszenek, de az első két-három fékezés mindig kínos, mert egy régi Ikarusz is büszke lenne erre a hangzavarra. A jobb első ülés rugói időnként úgy nyikorognak, mint ha nagypapa 100 éves karosszékét szerelték volna be, de aztán elmúlik a dolog. Rejtély''
''az utasoldali légzsák nem kapcsolható ki, tehát előre nem lehet gyerekülést tenni''
''Tanacs: amikor atveszitek nezzetek meg jo alaposan, a motort is. Az enyem most szervizben van,mert morotbol orran-szajan csopog az olaj.''
Hirtelen ennyi.
-
-
tildy
nagyúr
Elnézésed kérem, már nem tudtam módosítani rajta. A motort nem te írtad, de szintén új swift volt...
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Ennek ellenére az illető szerette. Jó oké, találtál egyet.
Majd néz rá a többi tulajtársadra, milyen gondjaik voltak/vannak"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest