Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz HUNPSP #23457 üzenetére

    Nekem is anno ez volt az ablaknál hogy mire 21esen végigmentem addigra az ablakot annyira szetrazta h kijött a sinbol. Aztán megoldas ajtokarpit le , meleg mososzeres viz ,akkor a szerkezetet fektisztitoval tisztítani plusz én vegigfujtam a síneket is. Utana a gumit végignézni h hol gyurodott hol jott ki. Megigazitani es belefujni csomo szilikont. Ami tartja az üveget az a sin pld vezetolesnel ajtó jobb oldalának azt meg odabilincseled erosen valamihez h szorítsa az ablakot es ne lotyogjon mint minden régi suzukiba. Nekem azota jo.
    Ahol találkozik a két gumisín ott szokott gebasz lenni.

    Ajtó meg passz. Vagy a zár vagy a kilincs ,stb megkell nézni karpitlevetel utan mi szorul mi nem.

    Kuplunggal meg ne foglalkozz amig mukodik csak akkor nax ha mar alig veszi be a sebességeket. Akkor beledobsz 14k ert egy valeot es megint jo. Én hulye egyszer annyira "kuplungoltam" hogy a gumi helyett (volt 2 rossz gumim)a kuplung égett de vagy egy hétig ereztem a szagot. Utana elmult aztán semmi baja nincs.

    Arrol meg ne álmodj hogy egy 15 eves autóval sose lesz semmi. Addig örülj velem egyutt amig csak ilyen kis dolgok vannak. Nezz at par automarka topicba (direkt nem mondok nevet ) hogy ott miket szoktak bajlódni a 10-15 eves autókkal. ) Nekem is most van feltengelycsuklo cseren lesz egy 20as max de meg mindig kissebb tétel mint egy notorgeneral stb stb.

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák