- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Skaccok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 3(5?) ajtós suzuki swiftek hátsó ülése kompatibilis a sedanéval? -
akos3
addikt
Sziasztok!
Swift 3-ra téligumi szettnek jó az akkora lemezfelni amekkora a swift2-re jó?
-
Tothgera30
Ármester
Az Ignis-szel kapcsolatban tökéletesen egyetértünk, én még annyit hozzátennék, hogy el nem tudom képzelni, hogy miért vették ezt családok. Nulla csomagtartó, nulla hely, kényelmetlen, és 130-140-es tempónál annyit eszik, mint egy 325-ös BMW, de legalább nem is megy.
Érdekes, biztos sz@r, azért .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
bajnokpityu
félisten
válasz Tothgera30 #22155 üzenetére
mi is néztünk használt 2009es 1.8as civicet. aztán elmentünk élőben is megnézni néhányat. az egész olyan furcsán igénytelenül igényes volt.. szép formák, de mintha nem japánok tervezték volna, hanem olaszok.
a kilincs kétesélyes, h működik-e, napérte műanyagok kiszürkülve, műszerfal plexi karcos, stb.oké, hát biztos egyedi eset. megnéztünk még 3at. mind ugyanez, különböző helyekről importáltak is voltak, meg hazai elsőgazdás is.
3méterről bejövős, de ez nem az a civic, mint az az előtti volt. percek alatt elvetettük. hozzátenném, ismerősöknek sincs jó véleménye a saját igniseikről, de szerencsére vannak még egyéb lehetőségek.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Kornel
veterán
Kicsit kikormoltam a gepet igy koran reggel.
-
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #22158 üzenetére
remélem csekk nem lesz!
22-e volt a konszenzus?
-
Kornel
veterán
válasz roberto211 #22160 üzenetére
akkor srácok (lányok?) ki jön 22-én?
helyszínt még kitalálhatjuk -
Kornel
veterán
válasz roberto211 #22162 üzenetére
Aki jelzi, hogy jon, azok kozott feldobunk egy savazast.
Budaors, Maglod, Soroksar, nekem barmelyik parkolo jo lehet.Vitarat akarunk!!
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz roberto211 #22165 üzenetére
+1
-
Thome
veterán
22 ok nekem, töknyolc hogy hol, de a duna bal oldalán díjaznám.
Felmerülő kérdés. Hol merjem a nyugati környékén hagyni a kocsit ma éjszakára? Hol nem törik fel azon a környéken? Vagy pedig fizetős mélygarázs az egyetlen opció?
[ Szerkesztve ]
-
negroo
aktív tag
válasz roberto211 #22171 üzenetére
De ki az az elvetemült 4 ellemis, aki kohó szökevényt lop? Ha én erre szakosodnék bmw lopnék nem szakadt frédi bénis kocsikat.
-
-
Thome
veterán
Akkusaru alá szigszalag, próbálja meg elvinni.
Lehet inkább vonatozok pestre. -
MunezXBK
nagyúr
válasz roberto211 #22169 üzenetére
-
roti86
őstag
-
Kornel
veterán
csak hogy teljesen összezavarjam az eddigi konszenzust, a 2010-től gyártott swift hivatalosan Swift MK7.
-
Járókeret
senior tag
sziasztok.
apró kérdés:
iso kábelt a rádióhoz hol tudok venni ? nem akarok neten rendelni.
bemegyek bárdiba,auchan tesco, ott van ? -
a_tesz
Korrektor
Nem okoskodásnak szánom, de a swift 2 swift 3 megnevezés minden, csak nem egyértelmű. A 2010-től gyártottnak 15-ös a lemezfelni mérete, a 2005-től gyártottnak pedig 14-es, gondolom ezért kérdezed, erre viszont én sajna nem tudok mit mondani.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
akos3
addikt
válasz a_tesz #22193 üzenetére
Igen tudom h a gyári méret eggyel nagyobb az újnak, ezért kérdem, hogy váltóméretnek (télire) jó e a 14". Sajnos sehol nem találok erre infót :/
domojko Ha jól néztem utána ezekkel rendelkezik csak 15"-ossal írják. nem tudom, hogy 14" is felmegy e rá gond nélkül...
kornelka: tudom De valjuk be hogy mindenki 1, 2, és 3-as swiftnek különbözteti meg őket. Neten is igy vannak fenn
-
HUNPSP
aktív tag
válasz Kornel #22181 üzenetére
Szintén 15. kerületből jönnék, és Budaörs Tesco/Maglód Auchan +1.
Roberto, látom neked fekete felnik vannak a gépen, én is ilyet keresek. Hogyan/hol érdemes fújatni?
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Motion_Blur
félisten
Egy igényes Vitya tulaj: [link]
Így is kell ezt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
gerii
addikt
válasz roberto211 #22199 üzenetére
Alapozó hiánya lesz a gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6