- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Motion_Blur #22650 üzenetére
Max nalad
Azert egy tarcsafek hatul is fog.
Plusz itt a fekutrol beszelsz, amiben lehet is igazsag, de mire mesz vele, hogy megallnal idoben, ha elotte megeloz a kocsid hatulja, es mar a szembe savban nezed, ahogy a szembejovo neked megy. -
Járókeret
senior tag
sziasztok
van egy '99-es swiftem, de a 2 visszapillantó tükör nem behajtható, legalábbis én nem tudtam. a kérdés az,hogy ha elviszem gépi autómosóba, akkor nem fogja letörni ? :S
köszi
-
félisten
-
pjen
félisten
válasz szabonagyur #22656 üzenetére
mindnek behajtható egyszer.
-
t1
addikt
válasz szabonagyur #22656 üzenetére
Pedig de, kemény 2 fajta tükörrel szerelték 14 év alatt, mindkettő áll itt az udvarban és mindegyik behajtható
-
szakallasgy1
tag
Kérdésem lenne:
Nekem egy Swift Sedan 99es autóm van. A problémám az hogy amikor éjszaka vagy este vezetek, akkor rendszerint rettentően zavar a tompított fényű autók közeledése. Szinte vakít sok esetben. A kocsi alacsony magassága miatt lehet ez? Nektek szokott ilyen jellegű probléma lenni? Mert ma rettentő pocsék úton jöttem amin nem volt az út szélén felfestés sem pedig az út szelét jelző fényvisszaverő vezető oszlopok. Közbe közbe felértem a domb tetejére de egy autó jött szembe velem. Semmit nem láttam....
szakallasgy
-
dnelb
veterán
válasz szakallasgy1 #22659 üzenetére
Szemed rendben van ? Nekem akkor volt ilyen mikor túl sokat hordtam a kontaktlencsém, kellett 2-3 nap szünet a szememnek mert kicsit begyulladt...
[ Szerkesztve ]
-
HUNPSP
aktív tag
Régebben volt szó róla hogy nem az igazi az üveg, nálam például tudom hogy iszonyatosan sok apró kis karc, pötty, "kőfelverődés helye" van, és sokszor emiatt nekem is rossz ilyen esetekben. Teljesen normális sajnos a dolog, egyáltalán nem az ember szemén múlik, hanem ennyire rosszul van megoldva. Lehet hogy az autó alacsonysága miatt, de emlékeim szerint az első szélvédő lett hibásnak kihozva anno.
Sőt, lehet hogy nem is itt, hanem a totalcar népítéleten volt szó több helyen is erről.. nekem is szedán egyébként, de nem gondolom hogy ez kizárólag ennek a típusnak a hibája.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=HUNPSP @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=HUNPSP&submit= @@ https://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=HUNPSP&submit=
-
Járókeret
senior tag
nekem is hasonló gondom van. rettentő rossz a kilátás, bár én ezt a halálra karcolt üveg miatt gondolom.
mintha egy smirgli papírral vígig csiszolták volna. igaz,hogy 15 éves a kocsi, de nem tudom elképzelni sem,hogy mitől lehet ennyire karcos egy szélvédő.
nálad ilyen gond nincs? az rettentően töri a fényt. elég ha rásüt a nap, már vakít az egész. -
dudika10
veterán
válasz Járókeret #22662 üzenetére
Jégkaparó...
Többiekhez:
Sokan vakítanak, mert az égbe emelik a tompítottat is (engem egy új zafirában is pont úgy szokott zavarni, mint egy régi swiftben), hogy "messze lássanak", és ezt még tetézik valami emelt fényerejű izzóval is. Forgalmit, jogosítványt elvenném.De ami még rosszabb, hogy amint megjön a köd (akármilyen kicsi is), egyes idióta barmok (és pár tudatlan kocasofőr) égetik a hátsó ködzárófényt ha kell, ha nem. Egy egészséges ember szeme is kifolyik tőle, nekem meg a fényérzékenységgel olyan, mintha kést forgatna a szememben a hülyéje.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Siriusb
veterán
Mostanában én is tapasztalom ezt meglepően sok autónál, Visszapillantó tükörben is kiégeti a szemem némelyik és szemből is azt veszem észre, mintha rosszul lenne beállítva a fényszórójuk (vagy bepakoltak a csomagtartóba 100kg aranyrudat), de nagyon felfele hord.
-
Sh@dowMAN007
tag
válasz Sh@dowMAN007 #22587 üzenetére
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok! Ki szeretném cserélni az első 10 cm-es hangszórókat. 2 márka között vacillálok, valaki cserélte már és lett jobb hangzás egy adott típussal? Nem saját az autó, és se kalaptartó se ajtókárpit nem jöhet szóba, max ha nem lesz jobb a hangzás (már amennyit el lehet várni a 10cm-es hangszóróktól) akkor max az ülés alá egy lapos dobozkába teszek egy 16ost, vagy mint láttam már, betesznek oda egy régi Videotont.
Pioneer TS-G1033i (8,9e)
Mac Audio Mac Mobil Street 10.2 (6,9e)
Előre is köszi. -
nagyúr
válasz Jamby18 #22666 üzenetére
10-estol ne varj sokat, nagyon szar helyen vannak, illetve meretebol es tipusabol adodoan sose lesz jo. A ketto kozul a pio jobb, de en nem koltenek ra ennyit, folosleges. 10-ert inkabb valami alap 16-os, koroket verne erre a tizes szettre, egy lekarpitozott mdf gyuruvel ajtora fogatva egesz elfogadhatoan nez ki.
-
Harkovz
aktív tag
Az Sx4 ben nekem 77 Ah akksi van, most egy éves. Azt hittem ez majd mindig nagyon tekerni fogja, de hidegen nem túl gyorsan indít. Szerintem már az önindító gyenge. 106 ezer van a kocsiban. Az akku indító árama 770A.Ez egy nagy dizelhez is elég .Exide Prémium.
[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz Harkovz #22668 üzenetére
Rokonságbeli 1.5-ös SX4 és szülők 2007-es 1.3 Swiftje ugyanezt csinálja, az én véleményem (és a márkaszervizé, már amennyire arra lehet adni) az, hogy ez ilyen. Lassabban pörög az önindító, meg teker párat, mint az én '99-esem, de beindulnak azok is gond nélkül.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Kornel
veterán
Este megallok egy lampanal, mellettem nyomja neki egy regi swift sedan.
A gyerek a felnimet nezegette, majdnem kiesett a kocsibol
Mondom megmutatom neki, hogy hogy megy, 1-2 padlo, kovetkezo lampanal nezett azert -
Kornel
veterán
válasz bajnokpityu #22675 üzenetére
Csak azert csinaltam, hogy elvezze a gyerek...
Nem akart gyorsulni, csak nagyon szemezett a geppel.
Egyebkent allo helyzetbol meg mindig eleg jol gyorsul, lampatol lampaig nyomkodashoz idealis
Buek neked is, meg mindenkinek a topicban! -
máyköl
veterán
Sziasztok!
90km/h felett hallok egy viszonylag hangos, éles sípoló hangot hátulról. Minnél gyorsabban megyek, annál erőteljesebb a hang...
Tipp esetleg valakinek, mi lehet ez?93' 1.0Swift
Buék!
-
Kornel
veterán
BUEK mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Azt kevésbé hiszem, kasztni eléggé egyben van, sosem lett hozzá nyúlva...
Azért is gondolom, hogy csapágy, mert futóművesnél járt úgy fél éve kb., és említették, hogy a jobb hátsó csapágyat idővel majd cseréltetni kell, de még ráér... Csak hol balról, hol jobbról hallom.Viszem is a futóműveshez jövő héten, inkább cserélje ki, nem egy hosszú meló az.
-
roti86
őstag
válasz Kornel #22683 üzenetére
BUÉK! Ennek örömére ma kicseréltem a kilométerórában az izzókat, mert már egy sem világított a sötétben. Már úgy került hozzám a járgány, hogy csak 1db működött a 3-ból. Mit mondjak, nem volt egyszerű mulatság így elsőre, de sikerült, világít. Azóta még nem mentem vele, remélem a kilométeróra spirál is visszakerült a helyére és működni fog nem csak világítani
[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
B.U.É.K.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Régen írtam már ide de ismét a közönség segítségét kell kérdeznem kinek milyen akkumulátora van a verdában, mennyi ideje használja és megvan-e elégedve vele?
Jelenleg banner van most 2. éve de sajnos már nem az igazi kin hidegben nagyon hamar le tudja szívni és egyre gyengébben indít az autó is. Gondolok itt ilyenre ha elmegyünk fürdőzni akkor déltől este 7-8-ig kint áll akkor előtte inkább rátöltök itthon és csak úgy merünk elindulni.
A gyári Delphi 35Ah-ás akku sokkalta jobban bírta pedig nem is ismerem azt a márkát de mégis ment 6 évig. Ez meg már döglődik 2 évesen így cserén gondolkozok nagyon.
Az autóban 74k km van 1.5-ös és 8. éves.
Nektek mi a tapasztalat?Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
dnelb
veterán
válasz anonymus89 #22689 üzenetére
Nekem 2011-es 45ös Bosch van, mindig kinn állt a kocsi, semmi baja. 1.5 8év szintén.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Szia! Dobj be egy 45-os akksit, az meg siman befer. Varta vagy exide premium amit en ajanlok
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
dnelb
veterán
-
gerii
addikt
válasz Motion_Blur #22692 üzenetére
Szegény autó.
-
Sh@dowMAN007
tag
Nekem is 6 évesen adta meg magát a gyári.
Kapott egy Bosch Silver 45-öst ami kb 26 hónap után meg adta magát.
Most egy Stabilo 45-ös van benn. -
anonymus89
addikt
Nem tudom szerintem az sem tesz jót neki, hogy keveset járunk az autóval és akkor is városban nem nagyon tud utánatölteni. Bosch-ból melyik verzió van neked ja a típus kimaradt, hogy SX4-ünk van. Másik csak rádió se klíma, se elektromos ablak se központi zár semmi a fogyasztó lenne.
tboy93: legtöbb megkérdezettől ezt a 2 márkát hallottam vartától a silvert dicsérték nagyon.
Más: mivel teljesen fapados az autó már picit meguntam az ajtók nyitogatását mert legtöbbször nem egyedül megyek valahova. Sokba kerülne márkaszervizben kivitelezett központi zár beépítése mit tudtok erről?
Vagy külön meg lehet venni olcsóbban aztán beleszereltetni?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gerii
addikt
válasz anonymus89 #22697 üzenetére
SX4 aut. 60Ah Varta 10 éves, még gyári.
Swift-be Periont tett a szerviz 2 éve, de már 2 hetet alig bír ki töltés nélkül...
Volt Bannerem is más kocsiban, azzal se volt gond.
Nálad a városi üzemmel lesz a baj, néha kell menni egy 10-est legalább.Adtak ki kp zár nélkül SX-et? Ha nincs bekábelezve, úgy gyárit nem tudnak bele tenni, max ha az összes kábelkorbácsot is cseréled. Utángyártott viszont lehet hogy van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonymus89 #22697 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a markaszervizhez, akkor en inkabb egy jo autovillamossagi szakit ajanlanek, szerintem olcsobban meguszod
-
anonymus89
addikt
Most lesz januárban 10. éves? 2006-tól van úgy tudom ugye nem dízel?
Még majréfogó sincs benne meg hangszóró kiépítés sem volt.tboy93: isten őrizzen mert úgy tudom 50k felett kezdődik a márkaszervizben. Köszönés 5000,-
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...