- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Az nem kitörés, csak sérülés olyan a színe mint a kavicsnak a háttérben, de az ugye jóval messzebb van, mert a másik oldalán támaszkodik a felni.
Jadro: téged is vár a szemorvos
t1: ennyi
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
félisten
-
domojko
senior tag
Ez a te izléseden és szépérzékeden kell hogy múljon. A 14"-os szerintem is olyan kis bénának tűnik alatta. Marha nagy hely marad a kerékjáratban. Nekem a nyári szett 15"-os alufelnin van, a téli pedig 14-es lemezfelnin. De erősen gondolkodom rajta h lepasszolom a téli szettet. Bután néz ki vele a swift. Minimum a 15" szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz szabonagyur #23205 üzenetére
+Motion_Blur
igen valóban nem patika az állípota sajnos. Ha enged valamennyit az árából akkor sztem belevágok. Csak ne lenne olyan messze...
t1
Igazad van, kösz a biztatást
domojko
jojo, értem h 15-össel szebb. ezen lépjünk túl, mert vadi új téli és nyári gumim van 14-ben ugy hogy ebben kell gondolkodnom. a kérdés h nyárinak is beérjem egy lemezzel vagy vegyem meg esetleg ezt.. Aztán majd próbállak elkerülni titeket, nehogy kinevessetek a lufim miatt
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz domojko #23208 üzenetére
Fb-on elviszik az uj aranak a 90%-aert.
Persze egy uj dragabb.
De ha eladod a telit es a nyarit is, a felnivel egyutt, akkor majdnem kijohet belole egy gyari 15-os alu (40-50) plusz egy szett 185/60 r15 michelin crossclimate.
Gumis topicban agyondicseri, akinek van.
Ha lesz 195/50 r16-ban is, akkor en is beruhazok egyre.Ja nem neked akart valasz lenni bocs
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz domojko #23208 üzenetére
Igazad van mindent el lehet adni. De alig fél éve vettem, így nem igazán szeretném. meg sokkal több pénzt nem is ölnék bele az az igazság. (Inkább a belsejére költeném ) Amugy Falken gumik
kornelka
Nah igen Te is azt mondod h a 2 szett árából kijön egy (!). De ki veszi meg nekem akkor újra a télit? Nem ez nem jó ötlet. tényelg nem szánok most rá többet, kell másra is
[ Szerkesztve ]
-
domojko
senior tag
Nos, bármilyen felnit veszel körültekintő legyél. Ha ezek a felnik amit linkeltél neked megfelelnek, mindenképp informálódj róla. Valamilyen garanciát is alkudj ki. Kérdezd meg h milyen állapotban vannak. Nem ütnek, nem ráznak? Ha üt vagy ráz valamelyik az nagyon nem jó. Az alufelnit csak görgőzéssel lehet javítani. Ha jol tudom 5000/db. Mond neki ha valótlant állít az utiköltséget is kifizetteted vele, mert nem a szomszédból kell érte menned.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz domojko #23211 üzenetére
Szeintem nem igazán tud róla infót az eladó, mert azt írta, hogy német import volt. És, hogy a gumi ami volt rajta az 12 éves. (ebből nem következik a felni kora, de valami sejthető). Javítva nem volt sose a felni, és hogy helyenként hibás. - ezt mi is észrevettük...Ennyit tudok róla szerintem ő se sokkal többet...
-
-
domojko
senior tag
A környező települések valamelyikén sincs gumis? Fene tudja. Én is használtan vettem a felniket de egyrészt településen belül, másrészt feltétel volt hogy szerkezetileg hibátlan legyen.
Nézelődj még használtalkatrészek.hu-n is. Hátha akad valami közelebbi és esetleg kicsit több infót tud az eladó mondani.[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Motion_Blur #23218 üzenetére
Okés írd meg kérlek, aztán majd meglássuk hogy alakul Az sose baj ha tudok
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,tudnátok abban segiteni hogy 2005 -ös GLX Ignishez keresném én azt a fekete sárvédő iven levő burkolatot, vagy diszlécet ,nem tudom mi a neve.Az a baj hogy igy neten sem tudok rá keresni,esetleg ha v.ki megtudná mondani hogy milyen néven keressem akkor megköszönném.
PSN - RedFoxHun
-
redhunter
senior tag
válasz Motion_Blur #23223 üzenetére
Igen,itt már néztem én is ,de ezek itt ahogy látom sárfogók,nekem az az ives rész kellene ami a sárvédő ive van végig és lemegy az első lökháritóig.
PSN - RedFoxHun
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
Budapesten keresek megbízható és korrekt áron dolgozó szerelőt, '99 swift-hez.
eléggé sürgős lenne. önindító probléma. ha jól dolgozik akkor későbbiekben is hozzá vinném a járgányt. -
Thome
veterán
Ez ennyiért jó biznic, vagy van olcsóbban is?
BT-s is jó lenne, teljesen mindegy milyen.
Mondjuk az is egy kérdés, hogy eredeti-e? Ha van olcsóbban is megbízható helyről, akkor nem zárkózok el.[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ha valaki rábólint én rendelek egyet innen
Néztem megint egy olajat, kevesebb fogyott mint amire korábban emlékeztem: [link] 10e km után, ez a fogyi már normálisabb azért, nem?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Thome
veterán
válasz Motion_Blur #23229 üzenetére
Erre várok én is...
Azóta is birizgálja a fantáziám a hátsó lámpabúrák, de sehol nincs, vagy ha van, horror áron.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Swift '99-es 1.0-s, üzemi hőmérsékleten ingadozik az alapjárat. Alapjárati szeleptisztítás nem segített. Szelepcsere sem segített.Van még valami ötlet merre induljunk el, mi lehet rossz?
Köszi
Impossible is nothing
-
Jamby18
senior tag
válasz meroly #23235 üzenetére
Szia! Nekem is ez van most dettó. Ezres, 98-as....
Ha beindítom füstöl egy jó fél percig. Most, hogy voltak ezek a 3 fokok már nem annyira. Elindulok vele és az összes lámpánál fel le jár az alapjárat, ezt kb 4-5* eljátssza aztán beáll egy szintre ami lehet pont ezer, de inkább 2000körül.
Viszont szerencsére sosem alacsony, tehát nem rázkódik a motor, inkább csak küldi bele a benyát. Szerelővel már egyeztettem. Pont néztem a javítási kézikönyvet, hogy szerencsére info csatlakozások már vannak rajta, check engine lámpa nem villant ki csak gyújtáskor. Még ez is szerencsés, hogy az égő benne van. Mert volt már a környezetemben olyan "szerelő" aki a hibát egy bmw-nél így orvosolta, hogy kiszedte az égőt. A motor pörög, jól húz, de ez az alapjárat zavar. Át kell nézni a vákuum csöveket, egr-en nincs-e lerakódás.
Ezt a fórumot is végignyálaztam alapjárat gonddal, volt akinek megoldódott vagy nem. Vagy lehet meg se írta, jó lett-e végül.[ Szerkesztve ]
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Céges külső parkoló.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
meroly
veterán
válasz Jamby18 #23238 üzenetére
Köszi szépen.
Rendesek voltak a bontóban, megnéztünk még egy ilyen szelepet, azzal se jó, úgyhogy tuti nem ez lesz a gond.
Az EGR-től frászt kapok, mert volt egy dieseles Cliom, most már asszonyé, és azon állandóan ez volt a gond. Mi 90%-ban városban használjuk, de remélem a swift-be nem annyi az egr mint a clioba
Nekem is most szerelőnél, megkért egy kollegát, hozza be az ő kocsiját és szépen egyesével tesztelik melyik alkatrész lehet a rossz. Remélem megtalálják a hibát.
Neked is remélem meglesz, majd írd meg mi volt!Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest