- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz nincsnév007 #7401 üzenetére
Miért is ne tenné? Sima PC, 16 GB RAM-mal, 4/8-as APU-val, az lenne a szégyen, ha nem menne
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Lmh
őstag
Nekem a narancs power gomb tetszik a legjobban xD
Egyébként én szoftveres újításoknak jobban örülnék. Ha több lenne a verified game, meg korrektebb lenne a sok playable plecsni.
A formánál én azt fejleszteném hogy az alsó sarkai kicsit jobban lekerekítettek lennének, ezáltal jobban megtámasztaná alulrol a tenyér és nem kellene annyira oldalról fogni.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
bepken
veterán
válasz consono #7402 üzenetére
specifikáció alapján persze, hogy elvárható tőle. inkább a méretek és mobilitás tényező (meg ez az "alapvetően nem erre lett kitalálva" érzés) miatt néz mégis az ember csodálkozva ilyenkor erre a kis kütyüre
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
válasz nincsnév007 #7401 üzenetére
Ugyanezt még egy mobillal is meg tudod csinálni, ami legalább egy nagyságrenddel gyengébb.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bepken
veterán
jó igen, nekem is eszembe jutott, hogy pl a Samsung vagy Huawei telefonok már sok sok éve képesek "desktop mode" működésre, de ez szerintem semmit sem vesz el az említett varázsból
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Semin
senior tag
Ezek szerint több minden változott, mint ami elsőre látszik : [link]
Én úgy döntöttem beruházok OLED-re. -
tl-x
őstag
Srácok azért hagyjatok nekem is OLED-et még sose volt Deck-em!
[ Szerkesztve ]
-
jimpo
senior tag
A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tl-x
őstag
Oled rendelés előtt szeretnék venni hozzá üvegfóliát. Kell rá egyáltalán? Van valamilyen ajánlott típus? Jó a régi mérete az Oled-esre?
-
tl-x
őstag
16-án szeretnék rendelni egy OLED-et. Gondolom a Steam oldalán tudom megrendelni, regisztrációm már van. PayPal-al tudok majd fizetni? Nekem a PayPal-hoz kapcsolt kártyám virtuális és sose tartok rajta nagy összeget. Most is elég csak az 5 euro és ha küldik a visszaigazolót (hány napon belül vagy azonnal?) akkor kell kifizetni a többit?
-
-
_Balee_
aktív tag
Az anti-glare screen nem problémás oled kijelző esetén? Szóval nem lesz homályosabb a kép? Az LCD-sből ilyen verzióm van, ott nem vettem észre, hogy homályos lenne a kép. De oled esetén nem tudom mi a helyzet.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Topikgazda
válasz _Balee_ #7421 üzenetére
Az egész Reddit / Youtube ettől hangos.
Én mindenképpen a tükröződésmentes bevonatot veszem meg, a legemlékezetesebb emlékeim a Steam Deckről, amikor a tóparton/tengerparton játszom, ahhoz pedig a tükröződésmentes jobb lesz.
De ugye attól függ, hogyan és hol akarod használni.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
tl-x
őstag
Mortal Kombat 11-re azt írják "nem támogatott" [link] ez azt jelenti, hogy meg se tudom próbálni rajta, nem lehet telepíteni? YT tele van gameplay videókkal.
Amúgy a tükröződésmentes kijelző karcállóbb?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Igen. Steam OS -re lehet telepíteni több féle proton verziót is, és be lehet álltani, hogy a játék indításához melyiket használja. Nem kell semmit hackelni rajta, simán a menüben egy legördülő listából kiválaszthatóak a telepített verziók.
Én nem használok windowst a gépen.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tl-x
őstag
válasz nincsnév007 #7434 üzenetére
Igen azt szeretném megvenni.
-
tl-x
őstag
Mortal Kombat 1-et láttátok esetleg valahol akciósan (20 latt)? Még azt nem vettem meg előre. (Control, Alan Wake 1, MK9, MK XL, MK11, Killer Instinct stb. már a bezsákolva)
-
Lmh
őstag
Valami rémlik, h van steamen ilyen családdal megosztás vagy ilyesmi?
A terv: ha vennék még egy decket, akkor az általam megvásárolt játékokkal, nálam otthoni wifin lehetne ketten játszani olyan játékokkal aminek van coop vagy multi opcioja?
Hogy működik ez? Van rendesen használható ilyen opció?Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Van ilyen megosztás lehetőség, de ha te mint "gazda" elkezdesz játszani, akkor a "vendégek" kapnak pár percet, hogy kilépjenek a játékból, különben a Steam lövi le a játékot náluk.
Valamint a "vendégek" nem kapnak achievementeket és pl. egy Life Is Strange-nél nem látod, hogy ők milyen döntéseket hoztak a végigjátszásuk során.Szóval nem, COOP meg "lanozni" így nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tl-x
őstag
Szerintetek nagy lesz a roham holnap az OLED-re? Több hét szállítási időre számítsak?
-
Shade45
senior tag
Én arra számítok, hogy még januárban is készlet hiánnyal fognak küzdeni.
Arra leszek még kíváncsi, hogy milyen eltérések vannak a két OLED kijelző között minőségben; napokban került fel egy kód részlet, ami alapján arra lehet következtetni, hogy két gyártó szállítja a Valve-nek a kijelzőket, Samsung és BOE.
-
tl-x
őstag
Antiglare kijelzőn van valami speciális karcálló bevonat is? Nyilván arra nem lehet fóliát tenni mert elrontja a lényeget.
-
szilasz007
aktív tag
Azért remélem olyan nagyon launchos feeling nem lesz. Nyitás után 13 perc alatt leadott rendelés, után bő 3 hónapot várni jó volt
-
vidaila
senior tag
válasz szilasz007 #7449 üzenetére
Szerencsés vagy. Én kérek egy évet vártam a 4 euró befizetese után
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest