- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe-ker
senior tag
válasz genndy #89892 üzenetére
Én pár hete vettem SSD-t a teljes steam mappát másoltam át,elindítottam a steam-et,frissített,de a játékoknak hiába adtam meg a letöltési helyet és csináltam fálj ellenőrzést kiírta hogy ennyi meg annyi fálj hiányzik,újra le kellett töltenem.Ami nem a c meghajtón volt ott simán működött.
-
SenorGrande
senior tag
válasz genndy #89925 üzenetére
Letöltéskor először mindig az acf-et generálja le, így nem tart semeddig hozzájutni. Letöltés elindít, acf kikeres, kimásol, letöltött adatmennyiség törlése, és már lehet is használni a játék meglévő fájljait. [link]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
SenorGrande
senior tag
válasz genndy #89931 üzenetére
Nekem ez nagyon kusza. Az eredeti hsz alapján arra tippeltem, hogy mindkét verzió megvan neki, és nem akarja Steamen újból letölteni; a végén meg már azt kérdezi, melyiket érdemesebb megvenni. Tippre Rockstaros warezverziója van, és azt akarja a jövőbeli vásárlásnál felhasználni.
A hsz-em megállja a helyét, Steames eredeti játék(ok)hoz fel lehet használni a máshonnan származó fájlokat.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
zoli121
aktív tag
válasz genndy #89938 üzenetére
És amit írtál hogy elkezdem letölteni és ugye az első fájlok között ott a .acf fájl és ahhoz másolom hozzá a letöltött dolgokat?
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
-
mk86
tag
válasz genndy #90045 üzenetére
Csak itt meg van annyi mint a fene, és több egy időben keletkezett ilyen típusú fájl is.
De azért köszönöm!
NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
gyimger
őstag
válasz genndy #90073 üzenetére
Igen, megvettem az Armageddont és a Reloadedet, vannak benne magyar hangok a kukacoknak (saját és ellen), de amúgy nincs bennük magyar nyelv. A Revolution kimarad. Jó lesz ez így, köszi!
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
kerti008
aktív tag
válasz genndy #94025 üzenetére
Azert halkan megjegyzem hogy a Quake 2-nek a CD valtozata az official 3.19-es patch utan nem kerte a cd-t. (1999 korul lett kiadva) Persze ha a cd-n levo zenet szerettem volna hallgatni akkor meg kellett. A Steam drm eleg erdekes mert van olyan regi jatek ami w10 alatt el sem indul es patchelni kellett. Vagy a 1920x1080-hoz matatni mert miutan megvettem, kifizetrem es letoltottem a Steamen el sem indult.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
Samus
addikt
válasz genndy #97021 üzenetére
Bakker, ez eszembe sem jutott. Én a Wazhack nevű játékot használom erre, nagyon pici, át lehet írni a játékID-t, és a saját exe fájlt indítva az indul, amit akarok. Az ingyenes játékoknál voltam bajban, mert ha nincs meg, akkor nem is tudod elinditani. Szerencsére a Steam szerint ha már elindult a letöltés, akár futhat is a játék...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
alpihun
senior tag
válasz genndy #99394 üzenetére
Na ez már valami, köszi.
Soha nem használtam ezt a nézetet.
Gondolom a játékaim fele aminek nincs metascoreja az már magában egy bóvli jelző.Közben sikerült finomítanom a google wording-emen s ez az oldal kb ezt csinálja metascore vagy ajánlások alapján.
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #107204 üzenetére
Golden9: köszi
genndy: OK, köszi! Csak, hogy pontosan értsem, ha ezt az egész könyvtárat kimentem egy másik meghajtóra, akkor tuti nem lehet gond, mert meg lesz minden?
C:\Program Files (x86)\Steam\ezen belül megtaláltam az említett \userdata\<USERID>\config\localconfig.vdf file-t is, illetve a C:\Users\ mappát amúgy is mentem (itt szintén találtam az AppData könyvtárban Steam bejegyzéseket)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz genndy #107207 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Amúgy így van. Nekem elég sok régi (akár még DOS-WinXP korból) való játékom van, és azok kb. össze vissza mentenek, de a felhőbe nem, főleg a
C:\Users\NÉV\Documents\ belül mindenfelé, így aztán számomra ez a legjobb megoldás.A telepített játékok a G:\Steam mappában vannak a saját könyvtárszerkezetével.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest