Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz manu75 #97289 üzenetére

    "Mit kellene tennem a megosztott gépen le kell törölnöm a Terrariát és majd újra feltelepíteni miután megvettem a lány accountjára is? Az működik, hogy a fiam accjával veszem meg nem magamnak vásárolom módon?"

    Nem kell letörölnöd a megosztott gépen, egyszerűen vedd meg a másik gépre is, és onnantól kezdve "alanyi jogon" játszhat vele, hiszen a saját könyvtárban is szerepel a játék:) Ajándékként is megveheted bármelyik accról, ilyenkor a vásárlás utolsó lépéseként tovább kell küldened az ajándékot a megfelelő accountra.

    A két gépen tudnak játszani úgy, hogy nem ugyanazzal a játékkal, de a családi játékmegosztást használva?

    Akkor igen, ha olyan játékkal játszanak, amelyik megvan mindkettőjüknek, egyéb esetben nem.

    Ezek a steam drágaköveket mire lehet használni van értelme azzal bíbelődni? A kártyákát megpróbáltam piacra tenni, de valami olyasmit írt ki, hogy veszélyben lehet az acc így inkább ezt megszakítottam.

    Kártyák és drágakövek: ITT tudsz ezekről olvasni Lényegében vagy gyűjtögeted pár kozmetikai cuccért cserébe vagy szerény összegekért a piacra teszed őket. Most pl. éppen nyári vásár van, egy nap 6db kártyát lehet szerezni azzal, hogy 3x végignézed a felfedezési listád és 3 alkalommal játszol a mini játékkal. A piactól nem kell félni egyébként, de mobil hitelesítőt érdemes /kell beállítani.

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák