- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz urbanjozsi #95900 üzenetére
Alapvetően esztétikai probléma. Szóval akár maradhat így is. Később lesz csak probléma, amikor ezt már elfelejtettétek. Aztán majd lesz nagy csodálkozás, hogy miért van minden játék a Fallout4 install map-ban. Jaj Istenem, most mi lesz?
#95899 AtHoS
Alapvetően teljesen igazad van! Én csak arra építek, hogy a Steam kliens jó eséllyel magától is megnézi minden meghajtón, hogy a gyökér könyvtárban van-e Steam mappa?! Rengeteg felhasználónál talál is majd. -
kisselandras
senior tag
Üdv Emberek ! adott a steam !
Most olyan gondba vagyok mi szerint van ez a dollar.gg vagy mi ott szerettem volna 2 pörgetni de az istenért se tudok steam -en belül fel töltöttem 3 ezer ft de az oldal az a dollar.gg nem irja csak az id számom valaki segítene ebbe mit csinálok rosszulPiros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
Debilon
addikt
válasz kisselandras #95903 üzenetére
tényleg ezzel a bullshit oldallal akarod szivatni magad ?
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
elithun
őstag
válasz kisselandras #95903 üzenetére
Első lépésként azt csinálod rosszul, hogy nem lehet érteni mit szeretnél.
Másfelől meg azt, hogy scam-gyanús oldalon próbálsz olcsó játékhoz jutni.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
sirszevenap
addikt
-
válasz kisselandras #95905 üzenetére
engedd el
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
kisselandras
senior tag
-
PöCöKuk@c
tag
Meg kellett nézzem magamnak, mi az az oldal....hát még a likas alsógatyámat sem bíznám rájuk. Érdemes a jó tanácsokat megfogadni.
-
PöCöKuk@c
tag
válasz kisselandras #95912 üzenetére
Helyes, inkább valamivel drágábban, de nem mérgelődni később. Jó játékot!
-
Ryder62
őstag
Hali,
Ingyenes játékok acsijai azok örökre megmaradnak? A free weekendes játékok acsijai nem választhatóak ki showcase-ben.
-
törölt tag
-
sixpak
nagyúr
Nem is tudtam, hogy van 2 napos piaci korlátozás is. Ha egyik készülékről átviszed egy másikra az appot....de legalább nem 14 nap.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Megjött a stema link, eddig nagyon tetszik, a Bt fülessel volt baj, sikerült felcstlakoznia, majd eldobta és onnantól se kép se hang.Ami igazából a probléma, hogy minden játék megy szépen, kivétel a witcher3, fekete kép van csak, a gépen elindul, tv-n semmi. Járt valaki hasonlóan?
Steamen vett uplayos játékot sikerült valakinek xbox 360 kontorllerrel működésre bírni?
Se a crew se a blck flag ne mműködik, egérként érzékeli a yoj-t és csak körbe tudok nézni.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Vásároltam egy steam link. Egyenlőre minden jól működik kivéve a minőséget.
Vezetékes neten van tehát azzal nem lehet bajA gépem is rendben van ryzen 1700x 16gb ddr4 rx 480 4gb.
Ha dirt3 játszom akkor 60mb/sec megy és nagyon szép a grafika viszont ha inside akkor 20 körül mozog
mortal kombat x 25-30mb/s.Nem lehet ezt valahogy lefixálni?Vagy hogy lehet a legjobb minőséget elérni?
A másig kérdésem hogy lehet e úgy használni hogy valaki a tv játszik és valaki dolgozik azon a pc ami továbbija a steamnek a játékot?Nagyon köszönöm
-
SityiSXT
őstag
válasz traktorgumi #95926 üzenetére
A második kérdésedre a válasz: nem. A Steam Link gyakorlatilag tükrözi az asztali géped.
Az első kicsit összetettebb. A hálózati forgalmat nézed? Azt nem igazán tudod fixálni... Belső nézetben azért esik le az adatforgalom, mert relatíve sok a nagyjából állandó elem a képen (tető, A oszlop, műszerfal, stb. - illetve MK-ban a küzdőtér háttere). Emiatt szerintem nem kell paráznod, de magának a streamnek a minőségét a Steam -> Beállítások -> Otthoni továbbítás részen tudod piszkálni[ Szerkesztve ]
-
eami
Topikgazda
válasz traktorgumi #95928 üzenetére
lényegtelen milyen interneted van. a steam link belső hálón mozog csak. szóval a kérdés inkább az hogy milyen routered van és az mit tud a belső háló felé.
-
SityiSXT
őstag
válasz traktorgumi #95930 üzenetére
Szerintem túlliheged a dolgot. Ha vezetéken van mind a te géped, mind a Steam Link, onnantól nagy problémád nem kéne, hogy legyen akár csutkára tekert minőség mellett sem. Ezt a modem/router kombót meg cserélni nem fogod tudni, max átkapcsolni "csak modem" módba, és utána kötni még egy routert - de ez már szerintem nem az a kategória, amit sima felhasználó zökkenőmentesen meg tudna csinálni.
-
traktorgumi
aktív tag
válasz SityiSXT #95931 üzenetére
Csak azért zavar mert az inside elég sötét játék és nagyon nem mindegy hogy 20mb/sec vagy 50-60mb/sec látom. A dirt3 nagyon szép viszont az inside meg szarul és nem értem miért változik a játékok között a minőség. Gondoltam van valami beállítási lehetőség amit én nem vettem észre...
-
SityiSXT
őstag
válasz traktorgumi #95932 üzenetére
Működési elvéből fakad a dolog. Gyakorlatilag videostreamként megy a kép és a hang a linkre, az meg tömörítéssel jár még maxra húzott minőség mellett is. Ha a képen sok az egyforma, illetve az egymáshoz közeli színárnyalat, akkor az jobban tömöríthető, ergo kevesebb sávszélesség kell neki - a Dirt 3 szép színes, az Inside már-már monokróm. Plusz az Inside-ban sok a gradiens (azaz átmenet egyik színből, illetve árnyalatból a másikba), ezzel pedig általában nem boldogulnak túl jól az otthoni VGA-k és a drivereik. Ez nem feltétlen a Steam Link hibája, ellenőrizni te is tudod, ha simán felveszel játékmenet-videót a gépeden (GeForce VGA esetén ott a ShadowPlay, AMD-nél a ReLive).
-
Edorn
senior tag
válasz SityiSXT #95933 üzenetére
Szerintem félreérted, de a kérdező majd kijavít, ha én gondolom rosszul.
De mintha te abban gondolkodnál, hogy azt hiszed a kérdezőnek az a problémája, hogy kevés adat megy át a kábelen.
De a kérdezőnek szerintem az a gondja, hogy rossz minőség az, amit a képrnyőn lát, kicsi az FPS, stb...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Kicsit off, de 1080p helyett 1440p vagy 4K kijelzőn érdemesebb nagyobb dpi-ra tenni az egeret játéknál?
Köszi,
Nándi[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz traktorgumi #95930 üzenetére
Nekem is ilyen routerem van, vagyis standard UPC-s, mert nem volt jobb a külön vásárolt.
Nálam ráadásul a gép wifiről csatlakozik, csak a tévé van vezetékkel összekötve a Linkkel.Tesztelgesd a wifit, állítsd 5 GHz-re, keress kevésbé foglalt csatornát.
Én is játszottam az Inside-dal, nem tapasztaltam ilyen nagy fps-esést.
Általánosságban persze elmondható a linkről, hogy van egy minimális késleltetése (ha olyannal játszol, pl. Rocket League, platformerek), ezért arra nem a legideálisabb nyilván, de szinte minden játszható így is (Witcher 3 stb. simán), csak azok nem (legalábbis nálam), ahol tényleg tizedmásodpercek számítanak.
-
SityiSXT
őstag
válasz BomiBoogie #95937 üzenetére
Nem fps-ről beszélt, hanem hálózati sebességről. A MB/s nem frame/s...
-
sixpak
nagyúr
válasz BomiBoogie #95937 üzenetére
Egy itteni szösszenet a csodálatos connect box-ról....az Isten óvjon tőle mindenkit.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
ssgk
aktív tag
Szép estét mindenkinek
Érdekelne hogy milyen módszerrel lehetne legális úton leghatékonyabban pénzt ki venni a wallet ból ?
(Igen tisztába vagyok a felhasználói feltételekkel)
Valamilyen skin oldalon keresztül gondoltam de ott nagyon nagy a haszonkulcsuk, esetleg a -x% olcsóbb gift elés aprón ? De az meg végtelenül sok idő lenne.[ Szerkesztve ]
-
traktorgumi
aktív tag
Tegnap este csináltam 3 játékról képet mert gondoltam így jobban lehet látni hogy nem azonos bitrate.
inside
dirt3
mortal kombat xEzt a tesztet meg most találtam: [link]
-
SityiSXT
őstag
válasz traktorgumi #95946 üzenetére
A Steam Link nem 1:1-ben továbbítja a képet (mint mondjuk egy HDMI kábel), hanem tömöríti és streamként megy. Ugyan erről technikai információt nem találtam, de nagyon úgy tűnik, hogy nem konstans, hanem változó bitrate-tel kódolja a képet és a hangot - ezt viszont nem engedi átállítani, csak a minőséget (és azt sem számszerűen). Korábban már részben utaltam rá, hogy videó esetében nem feltétlenül egy adott időpillanat értékét érdemes nézni, hanem egy adott időszakét, ugyanis ha kevés dolog változik a képernyőn, akkor változó bitrate mellett maga a bitrate leesik, hiszen kevés változást kell lekövetni képkockánként. Ugyanígy ha a használt színek száma kevés, akkor az is jobban tömöríthető, hiszen sok a nagyjából homogén felület - ergo megintcsak esik / alacsony a bitrate.
Ha jobban utána akarsz járni a dolognak, szerintem úgy jársz a legjobban, ha utánaolvasol annak, hogyan működik a videók tömörítése - itt hosszú lenne ezt kifejteni.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SityiSXT #95947 üzenetére
nem konstans, hanem változó bitrate-tel kódolja a képet és a hangot - ezt viszont nem engedi átállítani, csak a minőséget (és azt sem számszerűen)
Ezért lehet néha, nálam is volt már (ritkán), hogy mondjuk kicsit romlik a képminőség, vagy az elején rosszabb, aztán jobb lesz, mert a Link próbálja a rendelkezésre álló sávszélesség és a beállítás (Fast-Balanced-Beautiful) függévénybében állítani a bitrate-et.
-
traktorgumi
aktív tag
válasz SityiSXT #95947 üzenetére
Szerencsére képben vagyok a videó tömörítésél mivel film/reklám vágó a szakmám.
Ha egy Hdmi kábellal kötöm össze a gépet és kihagynom a steam dobozt akkor jobb minőséget érhetek el?
Mivel még soha nem kötöttem össze a pc a tv-vel hogy játsszak így ebben nincs tapasztalatom.Ma este megprobálom ezt: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest