- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
Topikgazda
majdnem, mert csak abból dob bónusz csomit amiből épp craftoltak és csak akkor dobhat (esetleg neked is) ha megvan az adott játék.
Elég sokan craftolnak direktbe SS kártyákat, ami ugyebár nem játék és nem is csak 1 pont jár érte. Ezekben az esetekben nem dob senkinek bónusz csomagot, hiszen nincs mögötte játék.
A játékokból craftolt kártyák dobhatnak ugyan bónusz csomagot, de egyáltalán nem biztos hogy abból craftolnak sokat ami neked is megvan. Ha megvan neked pl a risk of rain, akkor elég jó eséllyel kapnod kellett volna már bónuszt, mert ha minden igaz az a legolcsóbb szett, így aki tapasztaltabb az biztos abból craftol az elején. De abból is max 5 szintet lehet összerakni, szóval nem egy folyamatos bónusz potyogtató dolog az sem.
szóval maradjunk annyiban, hogy csak picit nőhetett az esélye hogy sale alatt több bónusz csomagot kapj, de nem sokat számít.
Nekem pl most ~300 játékra dobhatna, és talán egyet kaptam eddig.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ha még nem fizettem paypallel steamen, es most azzal fizetnek, le fog tiltani 7 (?) napra?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
bul07
nagyúr
oké rendben , de akkor is sokkal több bónuszcsomagnak kellene hullania
Nekem vagy 105 kártyás játékom van , és egy bónuszcsomag est amióta megy a vásár
Karácsonyi akciónál kevesebb kártyás játékom volt és nem is mentek ennyire rá , de ennyi nap alatt már vagy 3csomagnál jártam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lordjancso
senior tag
Áhh ezt a menüpontot még nem láttam. Igazából nem craftoltam még egy badge-et sem, mindig eladom a kártyákat.
Booster packokat szoktam néha kapni, de nem tudom, hogy miért. Ezt csak random dobja a rendszer, vagy valami feladatot kell csinálni hozzá?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Chiller
őstag
válasz lordjancso #66258 üzenetére
Hetente egyszer be kell lépni (legalább, persze lehet sűrűbben is, de csak emiatt felesleges), és akkor dobhat random csomagokat (heti 1x max).
Minél magasabb szintű a steam accod, annál sűrűbben.Semmi másnak nincs ráhatása a booster dobásra.
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
19 kor van a csapatok napi pontjának lezárása?
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
-
Edorn
senior tag
Ha a vásár alatt trader-től veszek gift-et és én aktiválom be magamnak, akkor nekem számolja el a játék értékét, vagy a trader-nek? Mert ugye vásárlások után is lehet kapni nyári kártyákat...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
TheScavenger
csendes tag
Én nem igazán értem ezt a "csapatos" dolgot, valaki felvilágosítana?
www.G2A.com
-
Chiller
őstag
válasz TheScavenger #66267 üzenetére
Minden le van írva a steam oldalán. Magyarul is.
Felolvasni azért remélem nem kell.[ Szerkesztve ]
-
-
Edorn
senior tag
Jól látom/gondolom, hogy ami ma "Napi ajánlatok" akcióban van, az a "Napi ajánlatok" lejárta után még 24 óráig ugyan ilyen mértékű akcióban lesz "A tegnapi nagy leárazások" címszóval? Tehát ha kell valami a napiból, elég holnap döntenem, hogy tényleg megveszem-e?
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
sagem
addikt
Egen, ez így tényleg gáz, és ráadásul tök pitiáner dolog, de ha ilyesmit is manipulálnak..akkor baj van..
Meg nem is értem, hogy mi szükség van erre Ha az volt a cél, hogy mindenki legalább egyszer a győztes csapatban legyen, akkor annyit kellett volna tenniük, hogy amelyik csapat már nyert, az nehezebben kapja a pontokat, ha többször nyert, akkor még nehezebben vagy valami ilyesmi, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
laceszgamer
addikt
Nem mintha amúgy is olyan sok esély lenne bármire is, mármint 30 ember egy csapatból, ha most egyenlően osztódnak el az emberek a 4 csapatban akkor 10 millió ember / csapat, bár nem tudom mennyien aktívak a 40 millió felhasználóból, de még ha csak 10 millióval számolnák is akkor is 2,5 millió ember / csapat és ebből 30 ember.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Agyzuzo
addikt
Miért, legalább jó fejek, minden csapat 2-szer nyer, egyenlők az esélyek. Persze csinálhatnák kevésbé feltűnőbben is, sztem valaki elcseszte a scriptet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
sagem
addikt
válasz laceszgamer #66275 üzenetére
Azért kevesebb, mert csak az vesz részt a sorsoláson, aki pontot tett a csapatba, de igen, ordas lottó az egész persze
Nem is a 30 nyertes miatt, hanem hogy hülyének nézik az embert..Agyzuzo: Egen, nem is lenne gond, ha nem lennének pont levonó, meg ponthozzáadó tárgyak amik ezek szerint kb. a semmit nem ér kategóriát képezik, viszont lehet szépen vásárolgatni
(mondjuk aki ilyenekre költ..az már menthetetlen stádiumban van)[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
laceszgamer
addikt
Ja mondjuk ez is igaz.
Emlékszem régen, bár nem biztos Summer Sale kor volt olyan hogy pár ember meg minden játékot megkapott ami Steamen akkor elérhető volt.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
Edorn
senior tag
válasz laceszgamer #66275 üzenetére
Csak úgy érdekességképpen, bár gondolom nem meglepő/egyedi az eset: tíz, tizenegynéhány ismerősöm játszik heti több alkalommal rendszeresen évek óta steam-en. Ebből talán ketten vagyunk, akik foglalkoznak a nyári vásáros versennyel. Többiek közül egy ember éppen ma szólt, hogy látta ezt a nyári vásáros akármit és kérdezte, hogyan tudja támogatni a csapatát? Mondom: ~"amelyik napon látod, hogy nyerésre áll a csapatod, csinálsz egy kitűzőt, de min 8. szintűnek kell lened." Erre a kérdés: "mi az a kitűző? Hol látom a szintemet?"
Szerintem a többség eddig kb ugyanennyire nem érdeklődött ezen dolgok után és a vásárt/versenyt látva sem érezte szükségességét, hogy jobban elmerüljön a dologban... A többség csak játszani akar a megvett játékaival...AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
ayo
veterán
szerintem is simán manipuláció, ahogy a greenlight is egyre inkább az, meg sztem az összes flash deal így volt eddig
http://jateknaplo.blog.hu
-
sagem
addikt
Ha megnézzük az eddig nyert játékokat sok alig valamit érő játékot is kiosztottak, mert ugye a kívánságlista első három helyezettjét kapja meg a szerencsés nyertes, szóval még a nyertesek közül sincsenek sokan képben (pl. volt aki Orion: Dino Horde-ot nyert )
ayo: Na igen, erre akartam én is finoman célozni, hogy ez csak a jéghegy csúcsa..és ki tudja hol az alja..
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #66278 üzenetére
Engem a dolog ezen része is hidegen hagy. 2x nyer a csapatom, 2x kapok plusz kártyát ami megy is egyből a marketre. Amúgy mióta megy ez a Sale valami van a levegőben, mert esett eddig 4 foil és nem is rosszak.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Mate
nagyúr
Valóban érdekes a verseny.
Lehet simán a véletlen műve, bár kicsit bűzlik.
Lehet, hogy kitalálták előre a játékot, de statokat látva lehet attól tartottak, hogy egyoldalú lesz. Mindig nyernek a lilák és kész. Ez megölte volna a bulit, így lehet hozzányúltak.
Az is lehet, hogy az elit mindig megveszi a legolcsóbb csapatválasztót és beugranak egy csapatba. Elkezdik húzni és sok ember segíti a csapatot, míg többi csapatban lévők várnak a következő napra.
Még lehet az is, hogy lehet, de ez nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Végre a pinkek is nyernek
Galaxy Fold 4
-
BigBlue69
őstag
Én level 17 vagyok.. De nem rég raktam össze 5 kitüzőt... És kb 2 hetente kapok Packot.. Pl. Ma is kaptam Bad Rats-t 41 cent volt.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
laceszgamer
addikt
válasz BigBlue69 #66289 üzenetére
Akkor valami itt se okés, mármint én 40 fölött vagyok és én se kapok 2 hétnél sűrübben packot, pedig elvileg az esély itt már duplája kéne hogy legyen.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mate
nagyúr
válasz laceszgamer #66292 üzenetére
51-es vagyok és kb. havonta 1. Tesóm 10-es és hetente kapja.
-
Arkennys
addikt
válasz laceszgamer #66292 üzenetére
én havonta ha egyet, 46-oson csigavér, szerencse kérdése ez
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Stockbauer79
tag
Érdekes módon rózsaszín csapatnál az előbb pár másodpercig vissza felé számolt... Néztem is rögtön a többit, de ott már nem jelentkezett ez. Lehet pontot is elvenni?
just leave me alone
-
marcusa
addikt
4pack-ot meg lehet valahogy úgy venni, hogy ne aktiváljon be nekem egyet se? Tehát hogy mind a 4-et gift-ként a raktáramba tegye?
:-)
-
Anonymus X
tag
válasz marcusa #66297 üzenetére
Elvileg lehetséges. A minap néztem utána, mert meglepődtem, hogy van ilyen. A redditen leírják a módszert, azonban óva intenek, hisz ez egy korlátozás kijátszása.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
gmx9
aktív tag
válasz Ace owner #66298 üzenetére
Szimplán rámész majd, hogy vásárlás, akkor választhatsz, hogy magadnak vagy ajándékba szeretnéd, ezután minden ugyanúgy megy, mint egy rendes vételnél. A 4pack-kal kapcsolatban viszont nincs tapasztalatom.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest