- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
Helyi idő szerint meddig tart a sale?Néha olvasnom is kéne
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
csana
senior tag
válasz FollowTheORI #56353 üzenetére
Be tudta aktiválni, és már tolja is vele, csak speciel én olyan gift-el még nem találkoztam, ahol a megjegyzésben nincs feltüntetve hogy esetleg RU/CIS régióból származik a játék.
-
n@p@lm
őstag
how to survive 75% várható?
hol lehet megvenni legkedvezőbb áron? -
csaba951
veterán
Aki olcsón szeretne FT2 kulcsot venni Marketen, az most tegye! Most 1,5 € körül van egy kulcs, 2-3 nap múlva visszamegy 1,8 € körüli összegre.
-
Ryder62
őstag
Stalker CS megszerezve.
Idénre kiköltekeztem magam.
-
nagyúr
-
-
e=mc²
őstag
válasz Arkennys #56367 üzenetére
Ez pont azt jelenti, hogy tulkinalat van, vagyis a magasabb aron mar nem mennek el a termekek, lejjebb megy.
DeFranco talan a Marshall-keresztet dobna be, hogy kozgazdasagilag is fejlodjenek kollegaink
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
bladegery
senior tag
Igy mar tiszta es vilagos, tehat a sok kulcstulaj ilyankor akarja bevaltani a kulcsait, hogy akcios jatekot vegyen.
[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
csaba951
veterán
The Steam Autumn Sale 2013
Én ezeket vettem meg. Főleg saját célra, de van benne néhány barátoknak történt beszerzés is.
Battleship;-50%;8,49 BRL
Hardcore Package Part 1 / for Hacker Evolution;-50%;1,49 BRL
Hardcore Package Part 1 / for Hacker Evolution: Untold;-51%;1,49 BRL
Mensa Academy;-60%;6,79 BRL
Pickers;-66%;5,77 BRL
RAGE;-75%;9,99 BRL
Risk;-50%;8,49 BRL
The Game of Life;-50%;8,49 BRL
Unstoppable Gorg;-90%;1,69 BRL
Zen of Sudoku;-75%;2,12 BRL
----------------------------------------------------------
Összesen: 54,81 BRL1C Racing Collection;-75%;74 RUB
7 Wonders II;-66%;67 RUB
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion;-75%;124 RUB
Age of Wonders Trilogy Pack;-50%;149 RUB
ARMA X: Anniversary Edition;-80%;179 RUB
Cook, Serve, Delicious!;-50%;124 RUB
Crazy Machines 2: Invaders From Space, 2nd Wave DLC;-60%;23 RUB
Deadlight Soundtrack;-66%;50 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Going East!;-75%;57 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Gold Bundle;-75%;124 RUB
Euro Truck Simulator 2 - Halloween Paint Jobs DLC;-75%;11 RUB
Europa Universalis III: Absolutism SpritePack;-50%;24 RUB
Europa Universalis III: Music of the World;-50%;49 RUB
Europa Universalis III: Revolution 2;-50%;24 RUB
Farming Simulator 2013 - Official Expansion (Titanium);-50%;93 RUB
Farming Simulator 2013: Ursus;-50%;149 RUB
FEZ Soundtrack Edition;-75%;86 RUB
Gunpoint Exclusive Edition;-66%;169 RUB
Just Cause 2 - Black Market Boom Pack DLC;-80%;9 RUB
Just Cause 2: Chevalier Classic;-81%;5 RUB
Just Cause 2: Monster Truck DLC;-81%;5 RUB
LEGO Harry Potter: Years 1-4;-50%;149 RUB
LEGO Harry Potter: Years 5-7;-50%;199 RUB
Metro: Last Light - Ranger Mode;-66%;33 RUB
Metro: Last Light - RPK;-66%;9 RUB
Metro: Last Light Season Pass;-66%;101 RUB
Might and Magic Heroes VI: Complete Edition;-75%;224 RUB
Outlast;-66%;135 RUB
Outlast;-66%;135 RUB
Pinball FX2 - Marvel Pinball Avengers Chronicles Pack;-50%;124 RUB
Pinball FX2 - Marvel Pinball Original Pack;-50%;124 RUB
Prime World: Defenders;-66%;101 RUB
Puzzler World 2;-75%;24 RUB
Rage: The Scorchers;-75%;25 RUB
Rising Storm - Digital Deluxe;-75%;124 RUB
Samantha Swift Combo Pack;-66%;101 RUB
Shadow Warrior: Special Edition;-75%;199 RUB
Sid Meier's Civilization V: Brave New World;-66%;135 RUB
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Continents Map Pack;-75%;24 RUB
Sid Meier's Civilization V: Scrambled Nations Map Pack;-75%;24 RUB
Sleeping Dogs - Drunken Fist Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs - Gangland Style Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs - Monkey King Pack;-81%;9 RUB
Sleeping Dogs: Dragon Master Pack;-80%;31 RUB
Splice Soundtrack;-50%;49 RUB
Splice: Epilogue Soundtrack;-50%;29 RUB
State of Decay;-50%;199 RUB
Talisman Prologue;-75%;37 RUB
Terraria;-75%;49 RUB
Terraria;-75%;49 RUB
The Bridge;-70%;90 RUB
The Cave Soundtrack;-75%;22 RUB
The Clockwork Man Bundle;-55%;157 RUB
The Dream Machine Bundle (All 6 Chapters);-75%;87 RUB
Theatre of War 2: Centauro;-75%;24 RUB
Tomb Raider: Multiplayer Map Pack Bundle;-80%;49 RUB
Tomb Raider: Online Survival Pack;-80%;29 RUB
Tropico 4: Apocalypse;-80%;19 RUB
Tropico 4: Propaganda;-80%;19 RUB
Tropico 4: The Academy;-80%;19 RUB
Wargame: Airland Battle;-66%;152 RUB
----------------------------------------------------------
Összesen: 4722 RUBCold Fear;-50%;2,49 EUR
Scrabble;-50%;4,99 USD
Mindösszesen:
* 54,81 BRL
* 4722 RUB
* 2,49 EUR
* 4,99 USDEz összesen kb. 128 EUR. És tényleg alig vettem valamit! Majdnem az összes AAA játék megmaradt a Whistlistemen, Kezdek félni a Holiday Saletől!
Ez úton is szeretném megköszönni a sok CS:GO; Dota 2; TF2 játékosnak, hogy támogattak a Marketen, és lehetővé tették a fenti dolgok megvásárlását!
-
ayo
veterán
válasz csaba951 #56371 üzenetére
nekem szokasoan visszafogott:
Brothers - A Tale of Two Sons | How to Survive | State of Decay | Contagion | Gone Home | Outlast | Rogue Legacy
szinten oroszbol vettem mindent, de egy forintot nem koltottem ra, hanem bevaltottam a steam kartyakat meg a dota itemeket
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Mardel
őstag
Outlast 3 TF2 kulcs, Dead Island Riptide+DLC, FC3 Deluxe, Metro Collection, FEZ, Shadow warrior special ed., civ III. Elson kivul mindet magyar steam storebol. Mobilrol nem volt kedvem kulcsokkal trukkozni, amazonon meg fc3 deluxe nem volt leakciozva, a last lightrol meg nemtudom, hogy regiozaras-e, de kb. 13,5 € olcsobb, mint 17,8 $.
(ma jott vissza a penzem a visszamondott vasarlasbol)
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Csapoati
nagyúr
Újabb (vagy végre egy? ) érv a Takedown: Red Sabre mellett.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Wolverine
félisten
válasz csaba951 #56371 üzenetére
Én nem vettem semmit, nincs pénzem Max. a Civ V kiegjein és DLC-in gondolkodnék el az ingyenes alapjáték mellé (Gold upgrade 2,5 €; Brave New World 10,19 €; Scrambled Continents Map Pack 1,12 €; Scrambled Nations Map Pack 1,12 €) . de ez a karácsonyi vásárban is akciós lesz
A Total War: Shogun 2 Collection 22,5 eurós akciós ára kicsit sok még.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
warcat
veterán
válasz Wolverine #56376 üzenetére
Brave New world nem záras,ruszkiknál kemény 3 kulcs vagy mennyi volt.
Látom nem fedeztétek fel a ravaszul eldugott: Far Cry 3 upgradetÉn úgy látszik visszafogott voltam, State of Decay,Call of Juarez Gunslinger meg az új EU IV dlc.Bár még estig elcsábulhatok AoE+ kiegre de rápillantva csak drága orosz barátokat láttam.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
wwenigma
Jómunkásember
Feldobja nekem CS:GO-t kliens ablakban hogy 2,74€ akcio erre aruhazi oldalon mar 5€...utalom...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz bladegery #56383 üzenetére
Köszi, de most csak walleten gyűlt össze pénz rá, fizu még nem volt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
csaba951
veterán
válasz Wolverine #56382 üzenetére
Wolverine
>Én nem vettem semmit, nincs pénzem
....
> Nem foglalkozom kulcsokkal és trade-eléssel.Arra próbálunk rávilágítani, hogy a kettő között elég szoros összefüggés van! Utóbbiból következik az előbbi!
Holiday Saleben nagyon számítok arra, hogy megint lesznek gyűjthető, ünnepi kártyák. Ezeket Marketen eladva/véve naponta 10-15-20 €-t is össze lehet hozni Steam Walletre. Csak rajtad múlik mennyi pénzt akarsz összeszedni, mennyi akciós játékot akarsz megvenni.
-
morvaigaben
tag
Szerintetek lesz Encore day?
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Arkennys
addikt
Nem igazán foglalkoztat. Ez van, na meg épp elég egyéb agyalnivalóm, mint a hulladék közgáz. Akar belőle fejlődni a frász, életben nem lesz rá szükségem. Meghagyom annak akinek kell-szüksége van rá.
volt tárgy nekem is, már azt is hülyeségnek tartottam, hogy szükséges.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Wolverine
félisten
válasz csaba951 #56385 üzenetére
Nézd, még a meglevő játékaimból sem vettem ki a kártyákat A "nincs pénzem" lefordítva azt jelenti, "még mindig állást keresek".
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ryder62
őstag
válasz Mardel #56396 üzenetére
Hát... én meg már direkt nem is akarok venni semmit, mivel 6-7 játék vár arra hogy kijátsszam köztük a Skyrim ami fél év. Tehát jó másfél évre meg is van a szórakozásom.
Addig meg az egyéb címeket amiket nem szereztem még be 5 euróért fogják dobálni normál áron. Max eltűnik a steamről de ezt a kockázatot vállalom.
Erről jut eszembe: A Chronicles of Riddick: Dark Athena most eltűnt steamről? Nem találom.
Igaz megvan a játék lemezen de jó lenne steamesben is.Szerk.: Tényleg eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
Ennyi volt az őszi vásár (egyébként vicces, hogy mobilon nézve a teljes oldalt hol Autumn Sale-t írt, hol Fall Sale-t), a tegnapi akciók még 24 óráig elérhetőek. Nem volt túl erős. Nem tudjátok, mikorra várható a Winter Sale?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
morvaigaben
tag
Az a gáz, hogy el vagyunk kényeztetve leárazásokkal, lassan már minden nevesebb ünnepre jut egy, így a felhasználók számára ellaposodott, ahhoz képest amikor még csak nyári meg téli sale volt. Ez van, hozzászoktunk a jósághoz, így csak akkor kapjuk fel a fejünk, ha valami egetrengető eksön van 1-1 címre...
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest