- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz marcusa #55642 üzenetére
Az egész Steam mappát tedd félre, visszamásolod és jó lesz.
Játékmentésekkel vigyázz. Azok általában NEM a Steam mappában vannak (hanem a Dokumentumokban, de ez is változó). Ha nem akarsz kézzel szórakozni, akkro az ajánlott progi: Gamesave managerCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Csapoati
nagyúr
Mi köze ennek a warezhez? Vagy régebben volt warez market is, kártyákkal? Ha meg a GTA 4-re gondolsz, akkor ez van, sprite. Majd nem vesszök meg a GTA V-öt.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
addikt
válasz csaba951 #55648 üzenetére
tegnap ugyanígy jártam, 0.15€ért volt fenn egy kártyám és csak a 0,2€-sok jelentek meg. pár órán keresztül így volt, végül leszedtem és én is felraktam 0,2€-ért. (sokadikra sikerült csak, minden baja volt közben steam-nek), viszont felkerült és utána el is vitték, tehát összegészében jobban jártam vele. Steam meg nem, mert ebben a tartományban így is úgy is 0.02 a sáp.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Agyzuzo
addikt
válasz csaba951 #55646 üzenetére
Beavatkozott a FED, nem tetszett nekik, hogy nem ralliznak az árak. Szvsz aki eladni akar, annak ez egyáltalán nem gond.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Vertigo18
addikt
Érdekelne valami "szaki" véleménye...
A kisebbik gépemen szeretném futtatni a Team Fortress 2-t, hogy a fiam hagyjon békén, elvan azon, Én meg tudom csinálni a dolgomat... Az a probléma, hogy nem indul.
Egészen pontosan elindítom, kiírja, hogy a team fortress 2 indításának előkészítése, eltűnik ez az ablak, és egyszer csak beugrik a "Steam - Frissítés hírek" ablak, tehát, mintha kiléptem volna a játékból...
A gépem, ahogy nézem, a hivatalos adatok szerint megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek:
3 Gh Proci, 2 Gb. Ram, Win Xp Sp3., 128 Mb Gpu, DirectX 9c...
Vajon mi lehet a baj? Hogy álljak neki?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Agyzuzo
addikt
válasz Vertigo18 #55658 üzenetére
Djculture-nek lehet igaza lesz. Minden driver, directx, net. framework, etc. fenn van? Esetleg dobjatok fel egy Win7-et, sztem elbírná a gép és jobb mint az XP, sok dolog benne van alapból, ami miatt az XP-nél rinyálhat.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
djculture
félisten
-
Agyzuzo
addikt
-
Agyzuzo
addikt
válasz djculture #55670 üzenetére
Pontosan. Nagy királyság volt. A második kedvenc kártyám volt a Voodoo 3 3000-esem után. Akkor még az ATI is tudott VGA-kat csinálni.
-
ruti
Közösségépítő
-
-=Vacsek=-
senior tag
lehet tudni mikor lesz jo a market?
-
Csapoati
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #55676 üzenetére
Majd ha lecseng a Ghosts orulet. Amugy a fene se tudja, de lassan mar idoszeru lenne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
warcat
veterán
Van Helsing a napi, bezzeg a dlck nem akciosak.
Ennek örömére viszont kártyás lett,előre az eurocentekért.EA: It's in the crate!
-
-
Qmi
tag
Valaki nem tudja esetleg The Mighty Quest For Epic Loot-hoz hol tudok Beta kulcsot igényelni?
-
Heavyrain
őstag
Ez a The Mighty Quest For Epic Loot Free to Play vagy Pay to Win?
-
Arkennys
addikt
mi a frász...van helsing steam napi complete packra váltott, árilag is. Azaz össz DLC. De azok persze magukban nincsenek leárazva. Gondolom nem jár plusz gift ha az alapjáték már megvan...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Vertigo18
addikt
Nos, közben rájöttem... Amennyiben először indítok egy játékot steamen, akkor ellenőrzi, és telepíti, ha hiányzik a C++-t, meg a dx-et, így az ki lett lőve. Ezek után megpróbáltam a VGA illesztőprogram frissítést, és sikerült, már TF2-zik is a lurkó!
A segítségeket köszönöm!
Ati R9550 egyébként...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Agyzuzo
addikt
válasz Arkennys #55690 üzenetére
Igen, ezzel "kedveskedik" a Steam azoknak a vásárlóknak, akik megvették már korábban a játékot... Ritka g*ci egy húzás szerintem, kb. olyan mint mikor a régi előfizetők csak magasabb áron fizethetnek elő a netre mint az új ügyfelek. Sz*rjanak sünt.
-
-
félisten
Még ilyet!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
pityeszka
őstag
Nálatok is lehal a steam mikor kitűzőt készítetek? Csak tölt s tölt olyankor. Ki kell lépni majd feladatkezelőben bezárni és újraindítani.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Agyzuzo
addikt
Humble Store-os The Bridge elég jó vétel volt 3 dodóért, dobott egy ilyen kártyát:
Triangle (Foil)Asszem nem leszek mohó, feldobom 6,83-ért...
-
nagyúr
Attól függ... ha a bundli miatt elkezdi sok embernek dobálni, hamar letörik az ára.
A Portal2 fóliás dolgok is hamar leestek az akciós bundle után.
No meg mindig van pár ember akinek mindegy a pénz.Persze nyilván a Bridge ritkább, de bármi megeshet.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest