Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Agyzuzo #40829 üzenetére

    Én töröltettem a sima Doom 3-at. Megvettem a BFG-t, tudtam, hogy attól a szent minutumtól az életben többet 1 percet se fogok játszani a régi Doom 3-al. Akkor minek foglalja ott a helyet?

    Igen, én töröltetném a sima Batmant.

    Te azt kérdezed, hogy mi értelme törölni...én azt kérdezem, hogy mi értelme rakosgatni, amikor tudom, hogy soha nem fogok vele játszani, még nosztalgikus hangulatomban sem. Otthon sem tartogatom a nem használt dolgokat, akkor miért tenném ezt virtuálisan? Azért, hogy egyel több sor legyen? Így is van elég sorom. Az, hogy sok játékom legyen, és jól nézzen ki, kb. az első 20 esetében érdekelt...mostanában pont nem érdekel, hogy hány sorom van, jobban érdekelne 1-2 hasznos frissítés, mert az utóbbi időben ez elég vérszegényre sikeredett. Lényegében az egyetlen hasznos a telepítési helyválasztó volt, aztán úgy kb. annyi...

    Mondjuk egy értékelési rendszer (amolyan IMDB-sen, vagy Android marketesen), mindenki szavazhatna a megvett játékaira 1-10-ig, meg lehetne nézni, hogy melyik játékra mennyi pontot adott, és lehetne látni, hogy hogy áll a játék...vagy egy külön kis jelölés a listában, hogy "végigjátszottam"...én speciel csináltam neki egy külön csoportot.

Új hozzászólás Aktív témák