Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Crytek #23364 üzenetére

    Dead Island

    Olyan -50%-os volt a legnagyobb akció, amiben volt eddig. Most ez 14,99 USD lenne. Ez gyakorlatilag megegyezik a mostani Steames akciós árral.

    Metacritic-en csak 6,8-at kapott a felhasználóktól. Sokan büntettek azért, mert a megjelenésekor bugtenger volt a program. Ezeket roham tempóban javították. Ennek köszönhetően 2 olyan frissítés is volt (ez Steam-en ugyebár automatikus!) amivel ne indult többet el a program. Ezt persze 2-3 nap elteltével javították, de sokakat felhúzott.

    Mára mindez a múlté. A program végre rendesen működik. Beszéljétek rá az ismerősöket is, nagyon nagy élmény közösen végigjátszani! Nagyon változatosan a helyszínek: van benne tengerparti nyaralóhely, város, csatorna és dzsungel (meg valami más is, de ezt már nem lövöm le!). Mindegyik nagyon szépen, részletesen van kidolgozva.

    DLC-ket felesleges megvenni, gyakorlatilag értékelhetetlenek. Az Arena DLC azért, mert nem találsz majd másik játékost. A Ryder White pedig csak single playeres, de az legalább kb. Nightmare fokozaton.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák