Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az én gombkiosztásom a köv:

    1 teljes sereg, de erre a í vagy ~ gomb is jó
    2 olyan egység amivel garázsolni lehet, pl mother core, a time warp miatt, vagy HT a storm miatt. Mikor ez megvan akkor vissza a teljes csapatra, és a sentrykkel esetleg megpróbálok falazni vagy shildet rakni.
    3 ezt nem használom, de arra van fenntartva hogy ha majd elég jó leszek, ezen is egységek lesznek. Többnyire csak a scout egységet rakom rá aki főnix hologram
    4 ez a robo
    5 ez a nexus(ok)
    6 stargate
    7 forge

    illetve f1 f2 f3 a 3 bázis, de ezeket sosem használom, mert az elején a dupla 5 odavisz a főbázishoz, később meg annyira kapkodok, hogy messze vannak az f gombok, és inkább a minimapen kattintok. Most azt próbálgatom, eddig csak fejben sikerült :))) hogy támadás esetén, mikor viszek probeot és építek közelebbi pylont, akkor esetleg annak a helyére raknám az f3at, és így nem kellene keressem a mapen hogy hol is van az utolsó pylon hanem 1ből ott van.

    A gond az hogy épp csak most léptem túl a 100 meccset, in overall, és a gold likában eléggé megizzasztanak. Szóval hiába vágom elméletben a dolgokat, sok helyzetben annyira izgulok v kapkodok, hogy simán elfelejtek alap dolgokat.
    Pl korai letámadásnál a probe gyártást. Annyit sikerült fejlődni, hogy mikor már úgy tűnik hogy ne vesztem és és vissza tudok jönni, akkor egyből vissza tudok állni annak ellenére hogy még ott vannak az ellenséges egységek és támadnak.

    Azt javasolták hogy februártól újraindul az évad, és veszítsem el az összes matchmakinget, így berak bronzeba, és lesz jó pár meccsem, ahol komolyabb nyomás nélkül gyakorolhatnék, pl a fent említett dolgokat.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák