- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28450 üzenetére
Értettem!
Legtöbben milyen ligások vagytok 1v1-ben?MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
föccer
nagyúr
válasz execute93 #28451 üzenetére
Teljesen változó. Ezüsttől a gyémántig. Én pl 1v1-ben szinte sosem játszom, nem is zeretem, nem is érzem és ezért ezüst ligában vagyok vele, míg team playt szeretem, viszonylag sokat játszom és stabil, erős platina.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
killerjohn
addikt
1v1-ben diamond voltam, de egyszerűen olyan szinten sokkolt minden egyes meccs, hogy utána pihennem kellett. adrenalin, remegett a kezem, és ha nem pihentem a következő meccsen már a probe-okat sem tudtam rendesen elküldeni pénzt szedni... nem vicc néha 2v2-ben is rámjön, de az nagyon ritka.
-
mcwolf79
veterán
válasz killerjohn #28455 üzenetére
Bennem is olyan izgalom van a Loading képernyőt nézve, hogy szinte remegek az izgalomtól és az adrenalintól
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
sith7
nagyúr
Nem újkeletű a dolog, egy kis izgalom mindenkiben van szerintem 1v1 esetén ... nem tudom ... lehet olyankor, ... olyan egyedül érzi magát az ember .... vagy mi ... vagy csak túl komolyan vesszük
Van itt még rajtad kívül egy kolléga, aki elmondása szerint ő is nagyon izgulós 1v1 - es ... bár most egy ideje nem tolta az SC2 - t, de azt hiszem, csak megfelelő VGA - ra vár, és újra itt lesz
-
mcwolf79
veterán
válasz killerjohn #28457 üzenetére
Nem cikizlek, bennem is bennem van a harci ideg,mikor indul a meccs
-
atidzsiforc
őstag
Nekem regen quake kozben volt ugyanez.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
execute93
őstag
Nekem is volt ilyen. Olykor offraceltem. Aztán ha épp egy zerg vagy terra vert le elküldtem a ....
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Winner_hun
titán
Nálam kis izgulás max a bo-s meccseken van mikor tudom hogyha nem sikerül akkor bukta a továbbjutás. Ladderen ilyen nincs.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28462 üzenetére
z33k-en szoktatok indulni versenyeken? BO-s meccsekben nem szabad izgulni, mert akkor 90% hogy kikapsz. Csak nem protossal kezdtem el játszani?!
Hun-1 channelt ismeritek?[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28464 üzenetére
én csak 1v1-ezek. sorban 8 win
-
-
föccer
nagyúr
Előtte meg te vertél meg engemet...
Apropó nem tolunk valami 2v2-t? Rég játszottunk, ideje lenne.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
execute93
őstag
Hol jelentkeztek kupára? z33k vagy mscl?
-
execute93
őstag
válasz Winner_hun #28470 üzenetére
Már platina top3 vagyok, haladok..
-
oxox
addikt
válasz execute93 #28480 üzenetére
okok
KR - eszak vagy del?cyla szerintem az elso hozzszolasba akkor fel is lehetne vezetni a ph!ajtast....akar...
=========
Vedd úgy, hogy el van intézve.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Eyesis
őstag
-
mcwolf79
veterán
Próbálgatom ezt az OP tosst , és azt kell mondjam,hogy egy ilyen egyszerű nyitásnál is,mint a 4 gate nagyon észnél kell lenni.
Vagy nekem új a faj maga, de sok mindenre oda kell figyelni, ami pl. Zerg-nél egész másképp van.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Darth001
csendes tag
-
mcwolf79
veterán
válasz Darth001 #28485 üzenetére
Tudtam hogy Te vagy. Bűzlesz az emberszagtól Terran
Csak próbálgatom a többi fajt is. Tudod úgy lehet rájönni a gyengéjére, ha saját szemszögedből nézed
Gyere fel ha mersz!! Elkenem a szád az OP tossalSajna éccaka meló. Majd hétvégén pihenek,és kipróbálhatjuk a PvT felállást. Bár gyanítom az eredmény egyértelmű (enyém a győzelem :-) ), mivel még csak Hard gép ellen próbálgatom a BO-eket.
[ Szerkesztve ]
-
-
execute93
őstag
Az egy TvP taktika. Terránnak ezt érdemes csinálnia: 1rax, 1factory, 1 startport és 10. percnél megindulni 2-3 tankkal sok marinnal és 2-3-4bansheevel
De van egy Thor rush is, az is 10. percnél, de annak nem tudom a BO-ját
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz execute93 #28492 üzenetére
2 jó tekk van protoss ellen szerintem...
1. barack aztan barack reactor tech lassítás és 1 marin 5 marin megindul, rally a protossra, és move h move h move h
2. barack factory tech starport csere banshe megy harassolni sp-ból után ravent hozni, 3 tank szídzs mós és sok sok sok marine támadáskor le kell rakni egy pdd-t olyan közel a nexushoz amennyire csak lehet, ha szerencsék van expelt a toss
a thoros sem rossz build, de azt szeritnem a legkonnyebb lereagalni protossal akár csa kakkor mikor meglátja az attackot.. sok sok zelot és sanyi...
Eyesis
-
Darth001
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs