- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz killerjohn #28455 üzenetére
Nem újkeletű a dolog, egy kis izgalom mindenkiben van szerintem 1v1 esetén ... nem tudom ... lehet olyankor, ... olyan egyedül érzi magát az ember .... vagy mi ... vagy csak túl komolyan vesszük
Van itt még rajtad kívül egy kolléga, aki elmondása szerint ő is nagyon izgulós 1v1 - es ... bár most egy ideje nem tolta az SC2 - t, de azt hiszem, csak megfelelő VGA - ra vár, és újra itt lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest