Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz cskamacska #51977 üzenetére

    nna ezt most miért kellett? : "De nem jó az sem, mert nem abéla féle Sabre, azaz vett, már tapintható előny majd háromszoros áron"

    Szépen lassan jutottam el ide (2014.júl. vettem a startert -315-, de jóval előtte, még kickstarter állapotában felfigyeltem a projektre, sőt, már azt megelőző évtizedekben is szerettem ezt a műfajt (hiába, 94'-ben, a haver csodaszámba menő Pentium+ mágikus 8Mb RAM mellett futó WC III meghozta gyümölcsét ;) ).

    Majd volt Kobem, majd Raven gratis, és a Gladius, végül ez.
    Közben repülve(AC+PU) folyamatosan fejlesztve az irányítást jelenleg egy igen ütőképes joy-mouse-kormánypedál kombónál tartok; így egy kissé zavar, hogy ezzel a fenti megjegyzéseddel jellemzett játékostípussal legkevésbé sem tudnék azonosulni.
    De igen, a bűnöm, hogy szeretem a dogfifght-ot, az űr felfedezése, bolyongás, nyugisabb elfoglaltságok mellett élvezem a játék kompetitív aspektusát is és azt nem egy a Aurora szemszögéből kívánom megélni.

    Hála az égnek hogy nem kell több száz órát, néhány dolláros órabérben "dolgoznom" a játékban, hogy ezt elkerülhessem.
    Nevezzük ezt pay-to-time -eszköznek, és hidd el nagyon is szívesen élek ezzel a lehetőséggel, mert itt a b-oldalon biza' már egyre inkább felértékelődik ez a fundamentum :DDD .

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák