Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

Már megint/még mindig itt tartunk? :D Annyira hiányzott már egy újabb sajnálat :D Továbbra is egyetértek a többséggel. CR egy olyan játékot ígért, amihez foghatóval nem próbálkozott még senki. És meg nem alkuvást. Engem ez utóbbi vett meg. Unom már azt a fejlesztői megközelítést, ahol semmi igazi kockázatot nem vállalnak sem technológiai sem játékmechanika terén. Hogy biztosra és kényelmesre mennek. Battlefield-ben sem tudtak 64 fő feletti multit elérni, sőt az újakban talán már megint csak 32 van. Hogy évről évre ugyanazoknak a játékoknak a második, harmadik, negyedik része jön ki, de némi extra tartalmon túl semmi igazi generációs ugrást nem lehet tapasztalni.
    A Star Citizenben a lehetetlent ígérték. Minden téren a jelenlegi szinthez képesti ugrást. És egyelőre hozzák is ezeket az ugrásokat. De mivel nyilván technológiákat kell hozzá fejleszteni, ráadásul egy single player játékot is készítenek mellette, így időbe kerül.

Summa summarum: inkább várok 10 évet egy olyan játékra, amihez hasonló nem jelenik manapság, mintsem vegyem meg ugyanannak a játéknak az újabb részeit évről évre. Kész lesz amikor kész lesz, van bőven dolgom addig is. Sőt van bőven játék amit addig játszhatok.

ui: A witcher sajna nekem nem jött be. Akartam, nagyon akartam. Többször is nekiestem, de nem tudott megfogni. Viszont mivel remek munkát végeztek, és támogatom a CDPR-t hogy hasonló minőséget üldözzön, így megvettem minden witchert, 1-3 + dlc-k. Ugyanakkor pl a Divinity Original Sin 2 nagyon bejött, ezért is volt jó döntés a támogatásuk.

[ Szerkesztve ]

Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák