Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Szőrös  #36006 üzenetére

    És főleg a Delta szintjén lesznek még versenyzők. Feltehetően még idén jönni fog a Skirmisher, ami a Reliant katonai változata, illetve még megjelenés előtt meg fogja kapni a többi gyártó is a maga kezdő-hajóit. RSI, Consolidated, Origin és MISC/Xi'An ugye kipipálva. Aegis, Anvil és Drake szinte biztos, azoknak már a leírásai is megvannak. Esperia, Crusader, Kruger nem hiszem, de lehetséges. Esperia ugye idegen hajók átalakításával foglalkozik, esetleg csinálhatnak valami nagyon kicsi Banu vagy Tevarin hajót és akkor két legyet egy csapásra, ahogy a Reliant-nál is. Crusader utasszállítással tolja, egy kisebb űrtaxi vagy űrbusz esetleg bejátszhat. Kruger ugye eleve SnubFighter-eket meg fegyverzetet gyárt, szóval a lehetőség benne van. Egy szteroidozott Achimedes ugróhajtóművel sokak álma lenne... Banu, Tevarin, Vanduul - önállóként kizárt.

    Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy például a Reliant már úgynevezett tier2-es kezdőhajó. Ez azt jelenti, hogy akik megjelenés után fognak starCitizen-t venni, azok számára lesz olcsóbb és drágább csomag és annak függvényében tudnak majd a különböző kezdőhajók közül választani maguknak. Emiatt gondolom, hogy mindenképp meg fogják csinálni az összes gyártónak a kezdőket. Kell a választék

    (#36007) nowan: Deltával az a nagy baj, hogy egy bug miatt nincsen pajzsa, így a harci tapasztalatok nem pontosak, mert pajzs nélkül, szerkezetileg tényleg papír az egész széria.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák