Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    Köszönjük a véleményeket, akkor ezek szerint nem lett ez rossz.

    (#33171) laci_8519: Pedig full impro az egész. Szerencsétlen Herald ki is maradt a nagy sietségben, mint esetleges versenyhajó és a Mustang-okra is vissza kellett térni, mert kimaradtak dolgok.

    De persze abból a szempontból ez volt az egyszerűbb, hogy ezek olyan hajók, amiket korlátlanul ki is lehet próbálni abban a szerepben, amire szánták őket. Ezeken kívül ugye van még a Hornet meg a Gladius aztán kifújt.

    (#33172) mrfire: És igazad is volt, csak abban nem voltam biztos, hogy mi lesz a végeredmény. A hosszabb hajóbemutatókon is sok a fantáziálás és az elkalandozás, mélyebben belemegyünk laikusok számára esetleg jelentéktelen részletekbe.

    Illetve voltak gondjaink a versenyzéssel az új irányítás okán. :DDD

    (#33174) torz on borz: Nem olyan nagy, mint amekkorának látszik. Mint már mondtam, én elsősorban a hajókra szorítkozok, a többitől igyekszem távol tartani magam, hogy azért maradjon ismeretlen része az univerzumnak, mire odajutok, hogy lehet menni. Szóval bármi másról, ami nem hajó, csak is utánaolvasással, mert például Gábor munkásságát is kerülöm. Csak az van, ami még régen innen-onnan rám tapadt, meg 1-2 nem hajós dolog, ami mozgatja a fantáziámat.

    Nincs másabb hangom, csak a mikrofont raktam közelebb. :P

    (#33175) mrfire: Ja, azzal is kéne majd valamit. Ha van dátumod passzold el, igyekszem addigra elolvasni a kötelezőt. Illetve lehet azzal is érdemes lenne várni, vagy több részesre csinálni itt nem részletezett okokból.

    (#33177) torz on borz: Itt a 4 hajó összehozása volt a kulcs. Végig azt hittük, hogy nem fogunk elférni, míg oda nem álltunk a négy hajóval a platform széleire és rá nem jöttünk, hogy még egy Freelancer simán beférne középre... Aztán összébb hoztuk a vasakat. Nagyok azok a platformok, legalábbis ezekhez a gépekhez.

    (#33180) Turist: Sajnos statisztikai tény, hogy a videó hossza és a megtekintések száma parabolikus görbét alkot. Magyar nyelvvel pedig eleve egy szűk piacot célzunk meg, szóval tényleg muszáj maximálni a műsorhosszt. Az még egy lehetőség, hogy valamilyen tematika szerint bontani az egyes részeket emészthető méretűre, mint ahogy például a hajóbemutató végén sincs vagy 30-40 perc versenyzés.

    (#33182) mrfire: És mégis beleraktad a Benny Hill-es részt, hogy csapkodjalak oda, ahova gondolom... ;]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák