Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PoeDameron

    aktív tag

    válasz TESCO-Zsömle #29374 üzenetére

    Jó de most érted mi az hogy "parancsnoki hajó"? :D Még katonája sincs, és nem tudjuk hogyan fog működni ez a falkázás a játéktérben, de már speciálisan parancsnoki hajó kell, mert eldöntötte hogy taktikus hadvezér lesz. Ez fantázia szinten teljesen oké, de ha már elkezd azon agyalni hogy mindjárt vesz hozzá egy kapitális hajót is, akkor azonnal le kell fogni a kezét, kényszerzubbonyt rá, és nem moccanhat amíg ki nem jött a játék és ki nem derültek mik a lehetőségek. :)

    torzi: igen de a parancsnok az nem olyan hogy eldöntöd hogy márpedig te parancsnok leszel. Az tud egy csapat vezetője lenni, akinek tehetsége és tapasztalata van hozzá, ez pedig játék közben fogja kiadni magát.

    drenadar

    Igen de ebből van az, hogy hát kiderül hogy az előre vásárolt hajóka mégsem úgy használható ahogy fantáziálta, és akkor menni fog a nyafi, hogy ha előre látta volna (és legfőképpen kipróbálhatta volna) a hajókat, akkor másikat vett volna. És mondjuk egy drága hajónál már mennyi fog az anyázás, nem pont ugyanaz a szitu mint mikor a World of Tanks-ben kijátszom a Tier 8-as tankot, és akkor jövök rá hogy egy kalap szar. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák