Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz #16729600 #15020 üzenetére

    Az a pár privát nem véletlenül csak egyetlen embertől származott? Ugyanis azt hiszem pontosan tudjuk hogy ki ez az illető (és mielőtt félreértés esne, semmilyen fan faktor nincs, el lett neki magyarázva minden tévedése, de nem különösebben érdekli, csak hajtogatja a magáét, osztja az "észt" fórumokban, blogot vezet ellene, stb.

    Szkeptikusnak ér lenni, de felesleges bevenni amit ő mondogat, mert már milliószor megcáfoltuk minden érvét minden topicban (itt, iponon, sg-n, stb), de csak mondja és mondja...

    @Tomi: dehogynem tudjuk kitől jött az a pü...

    A játékról pedig annyit, hogy az eredeti határidők még anno nagyon nem ilyen kaliberű játékról szólt, csak amikor az emberek elkezdték önteni a pénzt a játékba, akkor nőtt és nőtt a scope... CR már az elején is elmondta, hogy ő legszivesebben mindent beletenne, és megcsinállná a BDSSE-t (best damn space sim ever), az emberek erre kaptak rá, ezért nőtt a minőségi szint is, és a tartalom is amit bele akarnak tenni. Jelenleg minden (!) modul egyszerre készül, csak értelemszerűen kisebb csapattal még kevesebb dolgot tudtak eleinte csinálni, most már elég sokan vannak, köztük igencsak nagy nevekkel (pl Ryan Church, Alex Mayberry). Csak hát ugye egy komplex repülési szimulációt (nem csak ál-légköri repüléés mint sok más játékban) még így is fényévekkel könnyebb betenni és indítani vele egy kis pályás dogfight modult, mint egy működő mmo világot kreálni stabil gazdasággal ennek a 600 ezer embernek.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák