Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Zsmester89 #27836 üzenetére

    Ne nagyon számolj vele szerintem, általában inkább elkapkodják mindet teli áron (s még karácsony előtt közvetlenül se olcsóbb). Az elég speciális lehetett - amit fentebb írtak -, hogy pont akkor maradt ott még annyi (ilyennel még nem találkoztam, pedig hosszú évek óta az obiban veszem)

    Egyébként célszerű inkább rámenni idejekorán a zöld címkésre. 6999-ért 2 méter feletti darabokat is gyakorlatilag nulla szintű esztétikai hibával lehet kifogni (hálózáson látszik, hogy melyik a teltebb, rutinosan már bicskával megyek (diszkréten kell ez ügyben ütyködni), ellenőrzöm a a szebb darabokat és viszem a best-buyt :DDD ).

    Most is egy kb 220-ast vettem pár napja, annyi volt a hibája, hogy a nyakánál a fa egy leheletnyi csavarodás volt benne, de tökéletesen szépen egyenesen ment tovább... Viszont nagyon szép sűrű, hibátlan fa.

    Én amiatt is megveszem sokszor már 1,5-2,5 héttel korábban, mert utána már új szállítmányt nem hoznak, beleállítom az obis talpba miután levágtam egy körcikkelyt, feltöltöm vízzel és tovább hibátlan marad. Kiszárad jobban sokkal a fa a last minute akciókra.

    Viszont karácsony után közvetlenül érdemes bemenni karácsonyfadísz árakat nézni.. ált már minden fél áras, akkor is ha nincs kiírva (nincs rá kapacitásuk), de az árolvasó megerősíti ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák