Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz 8 #23366 üzenetére

    "40 perc múlva még olyan hogy a héját alig lehet elrágni, belseje meg keményke
    mindegyik "extra zsenge", olyanok amik korábban mindig jók voltak (lidl, aldi, penny, stb)"

    Pontosan ugyanezt tapasztalom pár hónapja. Direkt mindig a drágább "extra zsenge" zöldborsót veszem, és az tényleg extra zsenge is volt korábban. 5-6 percnél nem kellett több forralás neki. Most 1 órát kell főzni, hogy ehető legyen. Nem tudom, mi lehet az oka, talán az, hogy ugyanazt töltik bele, mint a kilós csomagolásba (amire "csak" zsenge van írva). Volt régebben, hogy olyat vettem, ott is bőven sokalltam az 1 órát. Most az extra zsenge pont ilyen... :((( Így semmi értelme a drágábbat venni. Konzerv nem olyan ízű. Szezon ide vagy oda, nekem nincs időm molyolni vele (anno édesanyámmal sokat bontogattam, szerettem is csinálni).

Új hozzászólás Aktív témák