- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz erdey_a #18750 üzenetére
Pont erre van a szaktoic, te meg itt felpattantál a szörfdeszkára, s továbbra is tolod ugyanazt a vonalat, ugyanazokat a hullámokat. felesleges itt, Ft-ot írj, helyet, vagy csak ha a nagy általánosságon akarsz duzzogni akkor --->szak-pol-topic... ott ugyanolyan hullámlovasok vannak ám dögivel, csak bátran Minket itt csak a valós spór' érdekel! A többin ezernyi más hadszíntér van. Ne szívjuk ki a levegőt a topicból pls.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
On: csütörtöktől hurkacsomag 499,- az aldiban. biztos sok házi hurka van, ami finomabb, de mi szoktuk venni és nagyon meg vagyunk vele elégedve.
gyerekeim is szeretik.
2 csomagból, egy kis krumplipürével elég jó ebédet lehet rittyenteni 4 főre 2000 forintból és akkor már az almapaprikát is beleszámoltam[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
AssAssynn
őstag
Hibernálásra valami BB ajánlat?
Eddig drágának gondoltam, de ahogy a boltok árai emelkednek, ha néhány évre befagyasztanám magam, hamar visszajönne az ára."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Top cat
addikt
válasz Soulfly842 #18756 üzenetére
Lesz majd fight.
-
Top cat
addikt
válasz Soulfly842 #18758 üzenetére
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18752 üzenetére
Ugyan... ha most mindenhol kitennék az összes cukrot tejet kutyafülét és csak úgy ott lenne, mindig, akkor egy hét után sztem a kutyának nem kellene és helyreállna a rend. A rabló boltok meg betermelik máson az ezeken elbukott pénzt (ha egyáltalán buknak, mert ugye a termelőktől ugyanúgy fityiszekért veszik át a cuccokat).
The Truth is out there...
-
Soulfly842
addikt
Aldi Nord:
[link]Biztos igazad van, a cukorgyártás pl. nem egy energiaigényes folyamat... ahogy a papírgyártás sem.
-
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #18764 üzenetére
Románba 449Ft 499Ft között ingadozik ép e van rá akció
Román Lidl 19-től [kép] (463Ft kb)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
Mótva róla szó más kontextusban, hogy miért.
[link]Ha üzemanyaggal kijön, akkor hajrá, de ez nem semlegesíti az alap helyzetet és árakat/miérteket.
Az piac-specifikus ár. Ahhoz képest ott is fentebb van húzva az ara a világpiaci tendenciáknak megfelelően (értsd: ott akar még olcsóbb is lehetne)
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #18766 üzenetére
Románba nagyon nem olcsó az energia, lakosok is rendesen megfizetik
Szerintem ott se olcsóbb gyártani
Jó persze más az áfa összege meg egyéb tényezők
Amúgy szerintem pont cukor esetén el is törölhetnék a stopot
Nálunk havi egy két kiló fogy alap helyzetben, gondolom sakkoknál is elég kb ennyi, pedig amit kell azt rendesen cukrozzuk
Aki meg nagyüzemi sütödét tart fent és kell neki sok cukor, vagy cefrébe kel neki az igen is fizesse meg a rendes árát, és akkor lehetne bármikkor venni
Az a pár száz forint ami ezt havonta jelent, csepp tengerbe annyira megemelkedett minden( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Bogyi007
veterán
válasz Lackooo84 #18763 üzenetére
Ha neked ebből az jön le hogy Kaposváron 600 a cukor...
Ez a Szegedi Metro Áruház Nagykereskedelmi Ára akkor ha nem lakossági vásárló vagy és többet szeretnél vinni mint 1 kilogram.
A másik képen meg külföldi kristálycukor van. Az "olcsóbb"
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
Jó, túloztam azzal a 6e/kg lazac árral, csak az infláció miatt érzem már magasnak. Felvágottakat nézzük, Aldiban nem nagyon veszek 700-1100ft/10 dkg az “elfogadhatóbb” sonka. Lidl, Pennyben kapható még 500 alatt 90%os hustartalmu. Pennyben dolgozó azt mondta hogy 5x kristálycukroznak 6:00 11:00 15:00 19:00 meg záráskor. Amikor bejött az árstop MH polcon tartottak a Mybio UHT 2,8 ás tejet a növényi italok mellett. Senki nem vette észre mert zold csomagolása volt mint a zabitalnak… par hét után meg is szüntették azt a termekéket és csak a Sissy 2,8 UHT van hébe-hóba. Lidl ugyanezt csinálta a Zoldfarm 2,8al.
[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
válasz Soulfly842 #18756 üzenetére
Nálunk Aldiban csak karácsonyi szalvéták, tányéralátétek, asztali dekorációk voltak non-food kiárusításban.
Semmi ruhanemű, szerszám, stb.
-
hurjup
csendes tag
válasz #76500480 #18772 üzenetére
Nagyjabol azzal hogy kikopott a kinalatbol a lidis Krakkoi sonka jott nalunk egy lejtmenet, es lassan lealltunk a bolti sonkarol. Egyreszt mert a fene akar piszok dragan valami pacleben cuncogo nyalkas mocskot (v)enni, masreszt regota ba*ta a csorunket hogy mennyi szemetet termel.
A sonkapresig vagy sonkakeszitoig sem kellett eljutnunk. Megsut, felszeletel, fagyaszt. Ma pl kolbasszal toltott karaj volt ebedre (is). Emellett a mindenkori izlesunknek megfelelo izesites, saccra boven 100g folotti hustartalom 100g vegtermekben. Oke a kolbasz (meg mindig) nem sajat, szoval adalekok azert jutottak nyomokban bele. Rezsivel egyutt sem kerult 5 rugoba kiloja.
Gondoltam bedobom, ha mar sporolos topik. -
Ciccuka
veterán
válasz lord_m #18773 üzenetére
Nálunk vidéken, most elég sok minden van (3 kosár, általában 30 ill 45%-os matricás leárazás). Főleg (gyerek)ruhák, cipők, konyhai; szobai- kiegészítők, de szokott lenni 1-1 db más egyébből is (barkács cikkek).
Utoljára ilyet vettünk féláron (perce ez a polcokon volt és másféle leárazással, ami nem matricás):
Voltak még Sodastar flakonok is féláron
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
bul07
nagyúr
Ha valaki akkor nem olvasta volna(hozzászólás amire válaszolok)
Hervis apra nézettek rá, ha még nem tettétek
Olyan 2400pont simán összeszedhető ami 7200FtÉn most 3db ilyen([link]) cipőt vettem 8977.00HUF -ért
Ugye most volt -25% kupon[kép](sokszor van és szokott -30% is lenni), meg volt ilyen pontból utalványom 7971Ft, és így fizettem a három cipőért 8977Ft-ot [kép]
És úgy lett ennyi hogy a 1200Ft szállítási díj is benne van, aki boltban át tudja venni az még ennyivel is kevesebbért megtudja venni a dolgokatMost komolyan darabja lett 2993Ft, már lassan a piacon papucsot nem adnak ennyiért
Így jó pár évre az ilyen cipő letudva[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Lackki #18781 üzenetére
Az igen azt nem vettem észre
GYIK-ba még 350pont szerepel[kép]
Érdekes( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
Hátha nem találkoztatok még vele...
-
Zeki
nagyúr
Hol lehet a német áraknak utána nézni? Merthogy fele annyiba kerül a Lenor mint nálunk. Ez nekem fura.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz freelancer68 #18788 üzenetére
Mondjuk nem értem, hogy miért dupla a különbség. A 882ft/l nekem majdnem ugyanannyinak tűnik, mint a 2,13 euro/l.
-
Soulfly842
addikt
válasz lord_m #18773 üzenetére
Én is csak karácsonyi bevásárlás tartottam (2 aldiba néztem ki azért, elsőnek a nagyobba, majd amikor láttam, h. semmi extra, átmentem a kisebbe ahol gyorsabban letudom az alp dolgokat), ill. a konyhába vettem egy beépíthető lámpát a felső bútorszekrény aljára 3 különböző színhőmérsékletet tudó Led lámpát (8500K, 4000K 2700K) 5K helyett féláron (egyébként is tervben volt egy ilyen). ~45K lett a vége, utalvánnyal fizettem, de így is terveztem. Kaptam 4K vásárlási utalványt, majd a 4K utalványt is használva ma vettem az oldalbordának egy ilyen crane steppert (magyar aldiban 19990 volt akcióban) nekiem így 9990-4000 Ft lett a vége. Fotón nem látszik, de masszív kütyü, 10 kg felett van az eszköz súlya, szerintem megérte.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Lackki #18784 üzenetére
Az igen
Pedig akartam édesanyámnak is egy fiókot, és a barátjait is meg akartuk hívni, csak halogattam
De így már nem is bajlódok vele( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Ma Lidl vásárlás ilyen földimogyoró[kép]
Ehetetlenül nyers, és a héj alatti kis hártya se jön le mert a nyersessége miatt még rá van tapadva
Holnap megy a sütőbe hátha ehetővé lehet sütniPersze megy a panasz levél a Lidl felé, 800Ft azért csak 800Ft 400g cuccért
.....
Berettyóújfalu, ma(hétfő) dél körül
Tesco, Lidl, Penny, se cukkor se tej. (stopos)
Liszt az volt bőven, meg olaj isA kocsi alján pár cucc 40e Ft
Pár éve 70-80e Ft televásároltuk a kocsit most elment 95e és még a csomagtér rolót is eldutam húzni olyan kevés cucc volt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest