- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
Ne edd meg:
[2022/12/22/termekvisszahivas-spar-termek-nebih-new ]
Aszalt szilva
Darált mák[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
perempe
addikt
nyanya előttem fizetett fizetett fél 7 előtt a Coop-ban: Jägermeister, 5 ezerért torta, két pezsgő, összesen 18+ ezer Ft-ot hagyott ott. kérdeztem tőle, hogy dőzsölés lesz-e. mondta, hogy mikor, ha nem most.
én vettem hatóságis sertéscombot és 25 deka akciós Pápai májast (1899Ft/kg).
* Brahms: 4. szimfónia *
-
arcsin
senior tag
válasz Stylewars_kp #18866 üzenetére
Tegnap az IKEAban kerestem a kávéhoz cukrot, és nem volt sehol. Megkérdeztem egy ottdolgozót, azt mondta sokan lopták marokszámra a cukrot, ezért már csak a kasszásoktól lehet kérni
-
Ciccuka
veterán
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
nem konkrét bestbuy, de Aldikban már teszik ki 30%-al azt ami karácsony napjai körül jár le, főleg frissárut. ( >=12.27.)
így bezsákoltam halfiléket, meg csevapot, kb. két mátyás megtakarítással - addig elfogy úgyis.BB topic válaszok szerint Tesco, CBA dettó.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #18872 üzenetére
Én holnap szoktam menni, akkor a zöldség, gyümölcs is igen akciós szokott lenni!
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #18871 üzenetére
Látom nálatok előre elutalták az év végi premiumot
Nálunk a kladdkaka gyors süti, vendégségbe vagy nasinak de hát negyed kiló cukor azis. -
Lackooo84
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #18872 üzenetére
Nálunk a pár napon belül lejárósakat 50%-ra árazzák le, be is húztam ma egy egész csirkét. Múltkor is jól jártam a 3kg mákkal.
The Truth is out there...
-
perempe
addikt
a Tesco áraival hasonlítgatom épp, tegnap jött meg. megérte?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Soulfly842
addikt
válasz Mr.Csizmás #18889 üzenetére
Éljen, végre!
Köszi, a spar kiesik nekem, most jutottam oda, de volt rengeteg... S így már csak 1599Ft volt/kg
Tényleg nagyon finom, hibátlan a citromos és a narancsos zselés szaloncukor. Ajánlom másoknak is.
Saját márkásakban toronymagasan viszi a prímet (sajnos az idei lidl-st elrontották, hogy más gyümölcsöt is tettek hozzá, émelyítő lett)
Más:
Mandulalisztet hol lehet szerintetek ilyenkor még találni? Anyósnak kisvárosba kellene, s megyeszékhelyen az ilyen célirányos keresésben néha én vagyok a megbízott, ha pont járunk arra.
-
Kaba
veterán
válasz Soulfly842 #18890 üzenetére
Penny(a legolcsóbb), Interspar, Auchan, Rossmann, DM, Tesco(a legdrágább).
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Köszi, eddig az aldi/lidl-t néztem, de nem találtam. Holnap ránézek Interparban sebtében jártam ma, de akkor bezzeg eszembe se jutott.
-
bul07
nagyúr
Van készleten
TENTO Ellegance Classic (16 db)
[link]
1 590 Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sherlock82
senior tag
Ma reggel vettem a pennyben jóráasított lenor öblitő.
Lotus és gyémánt az van ráírva.
az illata nem rossz egyébként, de legalább olyan illatatot írnának rá amit az ember el is tud képzelni.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Gézengúz
addikt
Lidl Somlói 70%-al lenyomva, mai lejárat.
Lehet csak helyi, Hatvan.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sherlock82 #18895 üzenetére
És mennyire jött ki literje?
Amúgy változtattak a Milka csokik receptjén
Sok ideje nem vettem, de most jó áron volt így vettem két tábla epreset (Kép) , és mintha nem lenne olyan édes inkább csokisabb az íze[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest