Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    Szeretnénk vásárolni otthonra filmezéshez, néha zene hallgatáshoz egy soundbart. Kinéztem egy Samsung HW-Q700A + Samsung SWA-9500S párost, első sorban azért, mert a nappalink elrendezése a lehető legkevesebb vezetéket igényli, konnektor pedig van.
    Elmentem Békéscsabán a Media Markt-ba, hogy meghallgassam, ez a típus nem volt, de ki volt rakva egy Samsung HW-Q60T. Profi beállításra, hangolásra nem volt lehetőség, csak BT-vel rácsatlakoztam telefonról, és lejátszottam pár számot, ami a telefonomon volt. A gond az, hogy a soundbar hatalmas csalódás volt. Egyáltalán nem vagyunk audiopfil beállítottságúak a feleségemmel, eddig elvoltuk a TV gyári hangszórójával, itthon a hangminőség tetejét egy Sennheiser RS175 képviseli, de így is csalódtunk. A basszus rengeteg volt, a magas még elmegy, de a közép tartomány gyakorlatilag hiányzott. Kicsit tompla, összemosott, a dal szövegét teljesen elnyomta a zene, furcsa, rossz élmény volt. Messze nem voltak a körülmények optimálisak, illetve eggyel magasabb kategóriát néztünk ki, de kicsit szomorú lennék, ha 220k elköltése nem hozna hangminőségben valami lényeges jót.

    Mik a vélemények? Semmit nem ért a fenti "teszt"? Vagy nagy külünbség van a két készülék között? Túl nagyon az igényeink? Esetleg teljesen rossz irányból közelítjük meg a kérdést? Filmet ugye ki se próbáltunk.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák