Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz mayday00 #9896 üzenetére

    Intelligence Pilot

    Ez egy kicsit csalódást keltő volt, sablonos és kiszámítható. Próbálták izgalmassá tenni zenével, de a közbenső részek viszont nagyon leültek, voltak üresjáratok. Ez szerintem sok sorozatban nagy hiba, hogy a párbeszédes részeknél majdnem teljesen csend van, nekem legalábbis nem tartja fenn az érdeklődésemet sok jelenet ilyenkor. Bár 1-2 dologra nem számítottam, összességében elment egy közepes sorozat unalmasabb töltelék részének.
    De van azért jó is. Bár a színészek is hullámzó teljesítményt mutattak, mint ez a rész is, de a főszereplő bácsi jó volt (bár ha már ilyen izmos lett, még kis mellizom nem ártott volna), Piroska néninek is jól áll a keményebb szerep, remélem később majd alakul ez is kicsit, a 2 kém néninek is voltak jó pillanatai és a virtuális valóság megjelenítése is jól sikerült, nekem nagyon tetszett.
    Az írók azért összekaphatnák magukat, sok dolog kiaknázatlan maradt, ami az adott szituációban még benne van, bár volt 1-2 jó poén.
    Nem volt ez erős kezdés, de innen elvileg már csak erősödnie kellene (remélem). A fősztorit is megkaptuk, biztosan kitart majd az évad végéig, ha nem tovább, a pilotból is folytatódik majd még 1-2 szál tovább biztosan.
    Bár picit csalódott vagyok, azért tetszett és szerintem van potenciál a sorozatban, meglátjuk majd meddig jutnak.

    Ja és Jacko él. Majd a végén a hangáros jelenetnél figyeljétek Piroskát :DDD

Új hozzászólás Aktív témák