Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz lemmy9 #72108 üzenetére

    Ezt azért is nehéz megmondani, mert még egy kimondott, de csak átlagos (nem fanatikus/mániákus) Strek Trek rajongó esetén is sokat bele fog az szólni, hogy évtizedeket ölelnek fel a sorozatok, és ezalatt sokat változik maga a néző (egyrészt öregszik, némileg változnak az elvárásai, részben más szempontok alapján értékel, másképp éli meg a dolokat, mert az élete másképp zajlik közben).

    Én pl. valamiért utáltam annak idején gyerekkoromban a Voyager után az Enterpriset, és untam a Deep Space 9-t. A Next Generation kb. akkor született, mint én, így még ha valószínűleg jobb is, mint amiket eddig említettem, már kicsit "elavultnak hatott", mikor láttam belőle valamennyit (nem láttam minden évadát/részét). Az eredeti sorozat öregebb, mint én magam, csak a Blu-Ray kiadást néztem meg, ami ~50 éves léptékben nem rég volt számomra, és nyilván kicsit mosolyogtató volt néha, de rossznak azért nem rossz (kivéve talán a bélnás mozifilm, ami csak félig a "sorozat" része, mert film a sorozat folytatásaképp).

    Az új filmeket szerettem, ugyan akkor azokat nem nevezném Star Trek-nek, ahogy a Discovery-t sem, amit effektíve utálok is (végig sem néztem mindet). A közelmúltból a Picard a kedvencem (annak ellenére, hogy a TNG-t alig ismerem sok más ST-hez képest).
    A Strange New Worlds-öt valamiért ki sem akarom próbálni, pedig tippre jobb, mint a Discovery, aminek adtam rendes esélyt. Inkább újra megnézném a Picard-ot, viszont van egy olyan érzésem, hogy ha újra nézném, már csak a hibáit látnám és lentebbre értékelném, mint most (valószínűleg csak a Disvovery csalódás miatt volt számomra felüdítő, és ezért nem firtattam a hibáit, hanem élvezni próbáltam a többit). A rajzfilm sem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák