Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz radi8tor #71894 üzenetére

    Bár idegeninváziós sorozatnak lett beharangozva, de igazából inkább egy klasszikus drámasorozat, ahol az invázió, inkább csak egy keret. Mint pl. a 'The Walking Dead' esetében a "walker-ek". Nagyon sokaknak pont ezért nem jött be, mert igazából az idegenekről sokkal kevesebbet tudunk meg, mint, hogy csalta meg a feleségét, meg, hogy milyen traumája van éppen.

    Mondjuk ez valamennyire érthető, mert igazából, mi nézők is csak annyit tudunk meg amennyit a 4 főszereplőnk főszereplők, akik a világ négy különböző helyen, négy eltérő módon élik meg az első napokat. Kicsit olyan mint a sorozat, mint a 2005-ös, Spielberg által rendezett War of the Worlds, amiben szintén csak annyit látunk az invázióból mint Tom Cruise karaktere (csak mi nézők ugye a 4 karakter, miatt többet).

    Igazából ha érdekel a második évad felütése, miszerint már hónapok óta tart a harc az idegenekkel, akkor érdemes, mert a főbb szereplők maradnak. És az előzetes alapján ez az évad már talán nem lesz annyira keservesen lassú mint az első.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák