Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz somasz #12239 üzenetére

    ld a kommentarjaimat korabbrol, avagy miert iszok ritkan lagert:).

    btw, ha meg svedeknel vagy en az amerikaiak helyett a svedekre koncentralnek. Oppigårds Thurbo Double, Omnipollo Nebuchadnezzaar, Dugges DIPA, Omnipollo Leon, Electric Nurse DIPA / Imperial Stout, ezek ratebeeren mind 95-100 kozott mozognak, teljesen megerdemelten. A Flat Tire gyengebb az Oppigård/Omnipollo/Dugges/Electric Nurse DIPAkhoz kepest szerintem (a Founders Dark Penance az ami amerikaiakbol szvsz hozza ezt a szintet). a Great Divide Yeti se feltetlenul jobb az Electric Nurse imperialjanal.

    ha lajtosabb sort keresel, az Electric Nurse IPA, a St Eriks IPA, az Oppigårds Amarillo es a Gottlands Sitting Bulldog kicsit kevesbe testesek. stockholmi fozdek kozul a New Carnegienek is vannak jo cuccai. Lagerbol Mariestads/Eriksberg ha kivancsi vagy egy teljesen oke helyi nepsorre (bar nekik is volt meregdragan spec soruk).

    pro tipp: minel nagyobb a system, annal nagyobb a valasztek es boltonkent elter;). kocsma egyebkent tenyleg draga, szoval ott en jellemzoen valami spec belga strong alet / imperialt szoktam inni.

    ja igen, es ha mar stockholm: ha termeszettudomanyos erdeklodesed van, a termeszettortenelmi muzeum hatalmas elmeny. van teljes mamut es trex csontvazuk, meg harom balna es egy 250m evvel ezelott elt komplett dinoszaurusz csontvaza is. es kb a vilagon egyik egyedulikent van oriaspolipjuk kiallitva. 4-5 oras program mondjuk rendesen megnezve. a Vasa hajo (ez a kozpontban) is hatalmas elmeny szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák