Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junior19

    senior tag

    válasz modflow #58194 üzenetére

    Minden hardveren kicsit eltérhet a kimeneti szint. Ezért kell mindig forráskészülék csere esetén is a feketevágást és a fehérvágást ellenőrizni. A tévéd jól van beállítva, a Zidoo kicsit vágja a feketét, ezért kell a Sötét részek fényerejét megemelni a kívánt szintre neked.
    Azután a Zidoo beállításait változtatni, ha még mindig világos a fekete.
    Esetleg a tévén is fixen a HDMI Video Range opciót limitedre kapcsolni, ne az automatikus opciót használni.
    Ha nem találsz megfelelő beállítást, akkor lehet a Zidoo így viselkedik az adott megjelenítővel. Esetleg a Zidoot kipróbálni másik tévével is.
    Valamiért lejátszásnál megemelkedik a fekete szint, ha világosnak látod a feketét. A minta alapján pont még sötétebbnek kellene lennie, mint a tévével lejátszva.
    Olyan létezik, hogy adott filmet úgy készítenek el, hogy nincs igazán fekete. De ezt akkor mindkét eszközt használva lejátszóként hasonlóan tapasztalnád.
    Ez, hogy a Zidoo-t használva lejátszónak megemelkedik a fekete szint vagy beállítási hiba, vagy nem szeretik egymást a készülékek. De emlékeim szerint a Zidoo topikban válaszolt neked, akinek olyan tévéje van, s ő nem tapasztal hasonlót. Az ő beállításaira kellene rákérdezned.

    codec project

Új hozzászólás Aktív témák