Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz karmaresz #57666 üzenetére

    Bárhogy is... néhány hónapon belül minden kiderül. :)

    Elérhetőek lesznek az első tesztek, és hamarosan megérkeznek a magyar üzletekbe az új modellek. A fórumon megjelennek az első felhasználói vélemények... Mint mindig.

    Ami az ismert Youtube-os tévé tesztelőket illeti... Meglátásom szerint árnyaltabb a kép. Szívesen nézem FOMO és a HDTVTest videókat is, de nem csak ők vannak a világon.

    FOMO általában minden, a legtöbb fogyasztó számára fontos információt foglalja össze, nagyon könnyen "emészthető" formában. Viszont elfogult a "gamer" televíziók irányába, és ez már több alkalommal - szvsz - nem reális értékelést szült.

    Vincent rendkívül aprólékos, professzionális, gyakran emiatt nem is közérthető az "átlag felhasználók" számára. Ám, amióta a két évvel ezelőtti tévé ajánlójában, kijelentette, hogy "55 col felett csak OLED tévét szabad venni", a helyén kezelem őt is. Egy profi szakértő nem mondthat ilyet, nem lehet ennyire elfogult.

    Caleb, a "Digital Trends" oldalán meglehetősen pragmatikus. Neki is megvannak a preferenciái, de soha nem lehet érezni a tesztjein, hogy csak ezt, vagy azt ajánlja. Hozzá nem értők számára első körben az ő tesztjeit javaslom.

    Az "AV Forums" is mindig rendkívül korrekt, lényegretörő, és pontos az értékeléseiben.

    Aztán persze rajtuk kívül is van még néhány újabb Youtube-er is, akik egészen jó tévé bemutatókat készítenek. Én, ha tehetem ezek mindegyikét végignézem, és ezt szívből javaslom mindenkinek, aki tévét keres.

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák