Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peterk

    senior tag

    válasz vlevi #41257 üzenetére

    Az androidban nem vagyok biztos - androidos a TV-m amit mostanában vettem, tetszik, de a hajam nem dobom el tőle -, viszont az "okos" tévék megjelenése szükségszerű, és vásárlói igény. Egyszerűen az online tartalomfogyasztás is beköltözött a nappaliba. Angliában vannak olyan ismerőseim, akiknek kábeles, műholdas előfizetésük nincs is. Azzal kezdik, hogy kikapcsolják a tv részét a tévének :) Csak ilyen meg olyan streaming előfizetéseik vannak, azon néznek tv-t is. Plusz skype, böngészés, játék, stb.

    Egyébként én is informatikus vagyok, én is ebben élem az életemet, de a TV még nekem is elsősorban még TV. :) Szóval megértem a gondolataidat, én is viszolyogtam először az új TV felületétől, a jó öreg 10 éves Samsung LCD TV-m után. De meg lehet szokni.

    Egy kérdésem lenne: Sony "65 XE85-ön meg lehet oldani, hogy a hangot bemenetenként konfiguráljuk? Az a gondom, hogy van egy média lejátszóm, ami HDMI-vel van a TV-re kötve, de a hang optikain megy az erősítőbe. A lejátszó sajna HDMI-n is kiküldi a hangot, meg optikain is egyszerre, és egyelőre úgy tűnik, ezt nem is tudom átállítani rajta. Szóval az lenne a cél, hogy ha a HDMI4 bemeneten van a TV, akkor "legyen csendben", de egyébként minden más bemeneten szóljanak a hangszórók. Meg lehet ezt csinálni?

    Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

Új hozzászólás Aktív témák