Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz mexel #35501 üzenetére

    Hajajj, inkább vidd vissza, ennek nem kellene ilyennek lennie és nem így kéne, hogy működjön.
    Ha szemből nézem, és jó minőségű az adás akkor akár nagyon szép is lehet a kép, de amint mozdulok bármerre szürkül-kékül a kép leginkább a sötétebb árnyalatoknál, pl ha szélesvásznú a kép akkor a sáv nem fekete hanem inkább kékesszürke.Oldalról sokkal rosszabb. - és ezt milyen sok "IPS panel fan" nem ismeri be. :)
    Az sd adások viszont anyira szétesnek kockásodnak hogy nem tudom mit hova állítsak hogy javítson rajta. - ez kábelhiba is lehet, nem kéne, hogy szétessen.
    A beállítások néha macerásak, nincsenek olyan dedikált gombok a távon a sok felesleges helyett amik kellenének pl. képarány állítás, mertaz összevissza megy sajnos. - Action Menüben ott van minden.
    Van egy csomó beállításaminél nem veszek észre különbséget, mire ó pl a Motionflow és társai? Van egy mód amitől igen sötét lesz a kép, jobban is nézne ki de a fényerő maxra tolva is kevés olyankor. nem értem az mire lehet jó, most nem tudom mi is a neve a funkciónak.
    Mit érdemes és hová állítani?

    A BFI-től lesz sötét a kép, ilyenkor a háttérfényt (Fényerőt) feljebb kell tolni.
    Motionflow True Cinema a legjobb, szerintem, ilyenkor a 24p-s anyagkat is kadencihelyesen jeleníti meg 60Hz-en.

    Ja, és milyen app az ami jó távirányítónak? Mert a sony féle tv táv app eléggé vicces, nem sokra jó.
    Miért, mire nem jó? Mindent kezel, szöveget bevinni, egerezni, stb tökéletes, de van Android TV nevezetű app, azt is kipróbálhatod.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák