Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    A fejlődés megkérdőjelezhetetlen 2014 óta. :C

    "Tisztelt Sony!
    Érdeklődni szeretnék, hogy a KDL-43WE750 típusú LED TV-én hogyan és milyen menüben lehet a csatlakoztatott USB-és HDD-ket és PenDrive-okat biztonságosan lecsatlakoztatni, annak érdekében, hogy ezek és a TV USB portja ne károsodhasson a nem megfelelő USB lecsatlakozások miatt? Második kérdésem pedig az, hogy milyen opciós menüben lehet egy USB-és PenDrive-ról lejátszott videót úgy megállítani, hogy később a megállítási ponttól folytatható legyen a videó nézése, és ne kelljen újraindítani elölről a lejátszást?"

    "Tisztelt Ügyfelünk!

    Köszönjük levelét.

    Tájékoztatjuk, hogy a televízió készülék nem rendelkezik a számítógéphez hasonló "USB eszköz leválasztása" menüponttal.
    Amennyiben az eszközt már nem használja és le szeretné választani a készülékről, abban az esetben csak fizikailag kell azt kihúzni a televízió készülék USB bemenetéből.
    Fontos azonban, hogy az eszköz ilyenkor már ne legyen használatban. Ellenkező esetben az eszköz ill. a rajta lévő tartalmak sérülhetnek.

    Amennyiben felvétel rögzítése céljából csatlakoztat a televízióhoz külső merevlemezt, abban az esetben a készülék a regisztráció során automatikus formázza a HDD-t. Amennyiben ily módon csatlakoztatott merevlemezt szeretne lecsatlakoztatni, abban az esetben előtte javasolt azt a menüben leválasztani/ deregisztrálni, majd utána fizikailag leválasztani.

    A videók lejátszásával kapcsolatban értesítjük, hogy nincs lehetőség a videók Ön által leírt módon történő megállítására. Amennyiben egy megállított videót újra szeretne elindítani, azt csak a videó elejétől tudja megtenni.
    Sajnos ezen a beállításon nem lehetséges a készülék menüjén keresztül változtatni.

    Megértését köszönjük.

    Bármilyen más Sony termékkel kapcsolatos kérdésével a későbbiekben is forduljon hozzánk bizalommal."

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák